Menu
in

Dacia a dat lovitura în Anglia. Va sponsoriza una dintre cele mai importante competiţii

Liga Profesionistă de Rugby în 13 (RFL) din Anglia a semnat un contract de sponsorizare pe 3 ani cu producătorul auto Dacia.

Astfel, Dacia va deveni maşina oficială a Super Ligii engleze (First Utility Super League), a Challenge Cup şi va da numele competiţiei World Club Series.

Pentru a marca semnarea contractului, Dacia a vizitat stadioanele cluburilor Leeds Rhinos, St Helens şi Wigan Warriors, cele 3 cluburi care vor participa alături de Sydney Roosters la turneul Dacia World Club Series, scrie prosport.ro. Pe lângă implicarea în sportul profesionist, Dacia va contribui la sprijinirea rugbyului în 13 în comunităţile locale.

Sam Tomkins (26 de ani), jucător la Wigan Warriors, a declarat: “Faptul că Dacia s-a alăturat World Club Series reprezintă un mare impuls dat sportului. În mod sigur, evenimentul este unul dintre momentele importante ale acestui sezon şi abia aştept să văd cum va contribui Dacia la experienţa acestei competiţii”.

Directorul comercial al RFL, Chris Rawlings, a declarat: “Faptul că Dacia a devenit ultimul nostru partener reprezintă o veste fantastică. Asigurarea unui asemenea partener pe termen lung reprezintă un lucru benefic pentru sport“.

Ed Preston, managerul de comunicare Dacia, a spus şi el: “Noul nostru parteneriat cu RFL este unul extrem de incintant. Dacia World Club Series va fi prima activare majoră a parteneriatului nostru şi acum căutăm moduri de a dezvolta înţelegerea noastră în beneficiul comunităţilor locale”.

Dacia World Club Series, practic Cupa Mondială a cluburilor din rubgyul în 13, va debuta pe 19 februarie cu meciul dintre St Helens şi Sydney Roosters.

Rugbyul în 13 este un sport popular în Marea Britanie şi în emisfera sudică. Potrivit datelor oficiale, în ultimii 10 ani, partenerul Dacia a vândut 3,5 milioane de maşini clienţilor din Europa şi zona mediteraneeană.



 

 

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version