in

Dan Petrescu, aproape de împlinirea visului. Dorit în Premier League

Dan Petrescu, unul dintre cei mai buni antrenori români, care în prezent se află pe banca tehnică a echipei ruse Dinamo Moscova, se află aproape de a-şi îndeplini visul, acela de a antrena în Premier League. Aflat pe lista celor de la Fulham şi Crystal Palace şi văzut drept unul dintre cei mai abili antrenori în momentul de faţă, tehnicianul român ar putea ajunge, în cele din urmă, în campionatul în care a cunoscut performanţa ca jucător.După ce Fulham s-a interesat de serviciile antrenorului care a reuşit să impresioneze întreaga Rusie prin abilitpţile sale, presa britanică anunţă că fostul fotbalist al lui Chelsea este considerat unul dintre favoriţii pentru banca tehnică. Cu performanţe remarcabile obţinute în Rusia, acolo unde a preluat o echipă de liga secundă, Kuban Krasnodar, şi a dus-o până în cupele europene, în doar doi ani, dar şi după ce a reuşit să redreseze sezonul trecut o echipă aflată în cădere liberă, Dinamo Moscova, antrenorul român a intrat deja în vizorul cluburilor engleze.

În vizorul echipei Fulham

Conform Daily Mail, românul este dorit de către Fulham, fiind pe lista favoriţilor alături de un fost coleg din perioada când a evoluat la Chelsea, Roberto Di Matteo. După un start slab de sezon al celor de la Fulham, antrenorul Martin Jol este tot mai aproape de a fi demis. “Foştii coechipieri ai formaţiei Chelsea, Dan Petrescu, în prezent antrenor la Dinamo Moscova, şi Roberto Di Matteo se află printre posibilii înlocuitori”, a notat dailymail.co.uk. În această vară, Fulham a fost preluat de către miliardarul Shahid Khan, iar acesta nu este mulţumit de modul cum evoluează echipa şi a început să facă planuri pentru o eventuală schimbare. În plus, Martin Jol nu se află în cele mai bune relaţii cu cei de la academia de tineret a clubului, existând divergenţe în privinţa promovării tinerilor în prima echipă. După disputarea a 11 etape din Premier League, Fulham ocupă locul 18, retrogradabil, cu 10 puncte acumulate.

Dorit de Crystal Palace

Antrenorul român Dan Petrescu mai este în atenţia unui club din Premier League. După Fulham, de serviciile sale se interesează şi Crystal Palace, “lanterna roşie” a campionatului englez. Potrivit “Daily Mirror”, noul director sportiv de la Crystal Palace, Iain Moody, îl apreciază pe “Bursuc”, considerat tehnicianul potrivit pentru a revitaliza echipa aflată pe ultimul loc în Premier League, cu doar patru puncte acumulate în 11 etape. Crystal Palace a rămas fără antrenor la 23 octombrie, după ce fostul manager Ian Holloway a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a-şi rezilia contractul. “Mirror” a scris că o delegaţie a clubului condusă de patronul Steve Parish a calătorit, marţi, 12 noiembrie, în străinătate, pentru a discuta cu un antrenor străin, iar surse din cadrul grupării au afirmat că este vorba despre Dan Petrescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

2,5 miliarde de euro, banii trimişi în acest an de românii care lucrează în străinătate

121.000 de români și bulgari munceau în UK în luna octombrie