in

Despărțiți dar… împreună. Tânărul Florinel se iubește din nou cu reverendul Clements
Florinel Marin, tânărul de 25 de ani devenit celebru, s-a aruncat din nou în braţele preotului anglican în vârstă 79 de ani cu care s-a căsătorit acum un an și de care s-a despărțit de curând

Tânărul gay, devenit celebru atât în România cât şi în Regatul Unit în urma relaţiei cu Philip Clements, profită de faptul că actualul său iubit, spaniolul Jeronimo Jesus de Vega, este plecat într-o delegaţie o lună de zile, scrie Adevărul.

Fostul paroh a spus în trecut că doreşte să obţină divorţul de la Florin Marin, însă asta nu îl împiedică să se distreze cu el la mare, chiar în Spania.

Întâlnirea dintre Florin Marin (25 de ani) Philip Clements (79 de ani) vine la exact un an de când ei s-au logodit, într-un local din Anglia. Florinel se laudă că a primit deja cadou un laptop de reverendul anglican, dar aşteaptă alte cadouri, dar şi bani.

„A venit la mine pentru a sărbători un an de când suntem căsătoriţi. Tot încearcă să mă ia înapoi în Anglia cu el. Suntem împreună de trei zile. Ne distrăm şi aştept să îmi mai dea ceva cadou. A zis că surpriza o lasă pentru ultima zi, adică vineri, atunci când o să plece înapoi în Anglia”, a declarat Florin Marin.

„Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, a spus Florin Marin la despărțirea de Clements.

Philip Clements s-a pensionat în 1999. Clericilor anglicani le este interzis să se căsătorească cu persoane de acelaşi sex, dar le este permis un parteneriat civil. Preotul a renunţat la haina preoţească pentru Marin.

Reverendul Philip Clements a fost preot paroh în Eastry, Kent. Biserica Anglicană (Church of England) din care face parte şi Philip Clements este o biserică istorică, despărţită de Roma în timpul Reformei protestante. În Scoţia şi SUA, denumirea oficială de Biserica Episcopaliană.

Preotul anglican lăsat pe drumuri de soțul român se răzbună. Și-a găsit un nou iubit: este mai tânăr decât primul și este tot român

După ce l-a lăsat pe drumuri pe clericul englez Philip Clements, Florinel de la Vișina l-a găsit pe… Jesus
Anglia. Grevă pe calea ferată. Sindicaliștii operatorilor privați opresc lucrul

Crește comunitatea! Călin Humă, consulul onorific al României la Winchester: «În jurisdicția consulară de aici sunt 100.000 de români»