Menu
in

Dieta si grupele sanguine



Confrom naturalistului american Peter D’Adamo, în grupele sanguine sunt codate abilitățile noaste de adaptare la mediul înconjurător, în special cele ale sistemului digestiv și ale celui imunitar. Cunoașterea celor patru grupe sanguine permite alcătuirea unui program de viață optim, prin conștientizarea punctelor tari și a vulnerabilităților în fața anumitor boli, prin alegerea corectă a alimentelor potrivite sau a celor de evitat, prin comportamente capabile sa asigure cea mai bună reacție personală împotriva stresului și de încetinire a procesului de îmbătrânire. În urma statisticilor sale, 8 din 10 persoane care își schimbă regimul ținînd cont de grupă, raportează o îmbunătățire a stării generale de sănătate.

Dietele care țin cont de grupa sanguină nu au în mod obligatoriu scopul de a slăbi, ci și de menținere a unei stări de bine.

Cercetatorii au descoperit că anumite alimente pot provoca inflamații, pot agrava anumite boli, pot cauza tulburări de digestie, etc. În concluzie, în funcție de grupa sanguină, fiecare din noi, digerăm mai bine sau mai greu anumite alimente.

În cartea doctorului Bruno Brigo, Dieta și grupele sanguine, puteți afla atât alimentele potrivite cât și cele interzise în funcție de grupa de sânge, conform propunerii revoluționare lui Peter D’Adamo.

Alimente recomandate pentru fiecare grupă în parte:

 – Grupa sanguină tip 0 – carnea sau peștele și foarte puțin carbohidrați, lactate sau cereale.

– Grupa de sânge A – foarte multe fructe, legume, semințe și cereale și li se recomandă să evite carnea și lactatele.

– Grupa sanguina de tip B – carne, lactate, cereale, legume (deci pot să mănânce aproape orice!)

– Grupa sanguina tip AB – meniu vegetarian de bază, pe care să îl completeze uneori cu lactate și carne.

Mai multe despre cum poți pierde în greutate în funcție de grupa sanguină poți afla din cartea  Dieta și grupele sanguine, Bruno Brigo.

Cartea poate fi cumpărată în UK de la librăria ”Cărți Românești”. Livrare rapidă oriunde în Marea Britanie. Modalități de cumpărare:

online

– prin telefon 0784 5564911

– de la sediul librăriei din Edgware: Unit 7 Cavendish House, 369-391 Burnt Oak Broadway, HA8 5AW. PROGRAM: Luni – Vineri, ORELE 10.00 – 16.00; Sâmbătă & Diminică doar cu programare

Facebook: Carti Romanesti

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version