Menu
in

Doi ani cu MyFerryLink. Aniversare cu prețuri foarte mici și surprize dulci

MyFerryLink îşi serbează a doua aniversare, iar cu această ocazie, timp de trei zile, preţurile biletelor de feribot pe ruta Dover – Calais vor fi reduse.

În perioada 19 – 21 august, puteți rezerva cu doar 19 £, în oricare sens per auto şi maxim 9 persoane, o călătorie pentru intervalul 1 septembrie – 17 decembrie.



După doi ani de activitate pe piaţă, operatorul de feribot a obţinut un remarcabil succes, ajungând pe locul al doilea ca volum de maşini transportate pe ruta Dover – Calais. Feriboturile confortabile şi luxoase asigură traversări rapide şi eficiente, cu durata de 1,5 ore, către cealaltă parte a Canalului Mânecii.

La bord se află numeroase atracţii, precum restaurante, baruri şi zone de joacă pentru copii, care vă vor îmbogăţi cu siguranţă întreaga călătorie.

În plus, pasagerii care călătoresc cu feriboturile MyFerryLink pe data de 20 august vor avea parte de o surpriză. Maeştrii cofetari francezi vor pregăti torturi aniversare de care vor beneficia toţi clienții care călătoresc în acea zi cu MyFerryLink.  Aşadar, nu rataţi ocazia şi rezervaţi-vă biletul pentru doar 19 lire sterline.

Și nu uitați, dacă doriţi să savuraţi un delicios tort aniversar, călătoriţi pe data de 20 august. Puteţi rezerva bilete pe ruta Dover–Calais pe site-ul web www.myferrylink.ro sau apelând numărul de telefon 0044 845 313 ​​3380.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version