in

Județul Constanța găzduiește două competiții importante de Raliu și Rally Raid

Județul Constanța găzduiește două competiții importante de Raliu și Rally Raid

Constanța devine unul dintre polii de interes ai sporturilor cu motor din România și din Europa de Est și va decide în acest an campionii României la Rally Raid.

La numai două luni de la găzduirea uneia dintre cele mai „fierbinți“ etape din actualul sezon al Campionatului Național de Rally Raid, județul Constanța se pregătește pentru cel mai important moment al anului pentru pasionații de off-road.

La sfârșitul acestei săptămâni, timp de patru zile, aproape 60 de concurenți și 37 de echipaje din țară și străinătate vor da frâu liber sutelor de cai putere ai motoarelor și se vor întrecere în județul Constanța pe nu mai puțin de 600 de kilometri pentru cele două titluri puse „la bătaie“:

– „Raliul Speranței – Cupa Județeană 4V, Constanța“;

– Campionatul Național de Rally Raid al României (ultima etapă).

Va fi o adevărată premieră pentru județul Constanța, care reușește, astfel, după numai cinci evenimente organizate la cele mai înalte standarde în decurs de trei ani, după modelul competițiilor occidentale, să aibă onoarea de a decide noul sau noii campioni ai României la Rally Raid.

Constanța: Concert „Tribut Queen” în cadrul 4V Rally Raid Romania

La acestea se adaugă oportunitatea care li se oferă practicanților de rally raid și tuturor participanților, români sau străini, care sunt dispuși să „alerge“ pe drumuri de țară, prin văi abrupte, pline cu noroi și praf, prin albii de râuri, prin lanuri de porumb și de floarea soarelui, să descopere sau să redescopere într-un mod pe cât de neconvențional, pe atât de inedit, frumusețile tărâmului dintre Dunăre și mare.

Întrecerea se va desfășura la secțiunile auto, moto, ssv și quad

Și pentru că 4V Rally Raid România și „Raliul Speranței – Cupa Județeană 4V, Constanța“ sunt două competiții în plină ascensiune, interesul manifestat în rândul practicanților de Rally Raid din țară și străinătate este unul pe măsură. Chiar dacă evoluția pandemiei și impunerea noilor restricții i-au forțat pe unii dintre participanți să își schimbe planurile în ultimul moment, numărul concurenților înscriși la start ne demonstrează că, indiferent de condiții, nevoia de adrenalină, dar mai ales calitatea întrecerii, primează când vine vorba de pasiunea pentru automobilism.

Astfel, întrecerea se va desfășura la secțiunile auto, moto, ssv și quad, în timp ce participanții sunt împărțiți între clasele profi, promo și discovery.

„Raliul Speranței – Cupa Județeană 4V, Constanța” este o competiție organizată de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

A cincea ediție a 4V Rally Raid România este organizată de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Federației Române de Motociclism și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Sponsori: Honda Motor, Pepsi, Agrodania, GTC Autoshop, DMS Auto, La Colibe, Rul Service, Race Shop și Est Bike

Etapele de concurs vor putea fi urmărite LIVE pe pagina de facebook 4V Rally Raid Romania.

Jean Vlad, manager organizare 4V Rally Raid

4V Rally Raid

[email protected]

+4 0755.584.584

www.4vrallyraid.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”

Român acuzat că și-a ucis bebelușul cu sindromul Down: „Aveam DIAVOLUL în mine”

Infectările cu COVID au crescut brusc în Marea Britanie, Guvernul nu impune restricții noi

Infectările cu COVID au crescut brusc în Marea Britanie, Guvernul nu impune restricții noi