in

Englezii cer ca ziua de luni să fie liberă, dacă Anglia bate Italia: „Vom fi prea mahmuri ca să mergem la muncă”

O petiție prin care se solicită ca ziua de luni, de după finala Euro 2020 să fie liberă în cazul în care Anglia câștigă a depășit 300.000 de semnături.

Inițiatorul Lee Jones a pus petiția pe site-ul Parlamentului joi, 8 iulie, spunând că ar fi „benefic și sensibil” să oferim țării o zi liberă.

Cu toate acestea, premierul Boris Johnson a refuzat să acorde o zi liberă, dar a spus că va lua în considerare alte opțiuni și intenționează ca o paradă a victoriei să fie amânată până după 19 iulie, scrie Daily Mail.

Multe firme intenționează să ofere angajaților liber în ziua respectivă – sau să-i lase să vină mai târziu la muncă în ziua de luni- după ce milioane de englezi s-au prezentat la lucru mahmuri și obosiți – sau nu au venit deloc.

Finala EURO 2020. Un bilet la meciul Anglia-Italia de pe Wembley a ajuns să coste cât un apartament din România. UEFA avertizează: „ATENȚIE LA FALSURI!”

Și Guvernul a cerut, totuși, șefilor să le permită lucrătorilor să înceapă lucrul mai târziu, luni, 12 iulie, dacă Anglia va fi victorioasă.


Întrebat dacă angajatorii ar trebui să ofere angajaților o zi liberă, purtătorul de cuvânt oficial al prim-ministrului a spus: „Ne-am dori ca firmele care se simt în măsură să ia în considerare acest lucru să o facă, dar recunoaștem că va varia în funcție de afacere și companie”.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Nu vreau să previn rezultatul meciului de duminică. În mod clar, vrem ca Anglia să meargă până la capăt și să câștige finala și apoi ne vom expune planurile în timp util. ”

Premierul a exclus, de asemenea, creșterea numărului de fani autorizați să participe la meciul de duminică, de pe stadionul Wembley, la peste 60.000, spunând: „Nu există planuri de extindere a capacității”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 5]
Luptă pentru funcții de conducere în PNL Marea Britanie

O englezoaică a fost concediată după ce a apărut la TV în timpul meciului Anglia-Danemarca. Își mințise șeful că era bolnavă