in ,

Evenimentele toamnei în Londra

Evenimente de la care nu ai voie să lipsești!

Comunitatea românească din Londra este din ce în ce mai conturată și mai închegată. Dovadă stau și numărul, tot mai mare, de evenimente dedicate românilor, fie ele culturale, de caritate sau de relaxare.

Am cules câteva evenimente ce vor avea loc în octombrie și noiembrie. Dacă ai cunoștință și de alte evenimente te rugăm să ne scrii: [email protected]

The Motans cântă la The Alice pe 13 octombrie!


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

The Alice este pe 13 octombrie gazda unei noi seri româneşti de excepţie în care este invitată trupa The Motans!
THE MOTANS este o formație muzicală din Republica Moldova. Band-ul este format din solistul Denis Roabes, Damian Rusu – Chitara, Ali Said – Tobe, Matei Capitanu – Bass. Trupa a fost înființată în orașul Chișinău, The Motans combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt pop. Au scris hituri de top în România,[1] precum Versus, August, Weekend, 1000 RPM, care au ocupat primul loc în toate topurile muzicale din România și Republica Moldova.
Uşile de la The Alice se vor deschide începand cu ora 21:00. Concertul live va începe în jurul orei 23:30.
Înainte și după concert admosfera va fi întreținută de DJ Zeno și Mc Marian Florea.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
Biletele pot fi cumparate de pe roukmedia.com  și nu pot fi returnate decât în cazuri de forță majoră. Pe același site puteți găsi bilete și la alte evenimente.

Romanian Women in UK: Strângere de fonduri pentru noua generaţie a României

Romanian Women in UK, în parteneriat cu Români în Londra Oficial și RoEvents Comms, găzduieşte pe 20 octombrie Gala Dinnner. Evenimentul este anual și vine în sprijinul românilor și al organizațiilor caritabile românești.

Strângerea de fonduri din acest an este în beneficiul Oxford for Romania Summer School, prima școală de vară multidisciplinară pentru elevii de liceu din România, cu un potențial academic deosebit și care au resurse financiare limitate.

Una dintre prioritățile organizației Romanian Women in UK o reprezintă educația și viitorul copiilor și tinerilor din România. Prin acțiunile caritabile echipa îşi doreşte să contribuie la suținerea unor proiecte viabile și remarcabile, care fără sprijinul oamenilor de bine, ar rămâne nefinalizate.

Jaina Nectara vine la Londra

Seara va fi găzduită de către un MC de excepţie, pe măsura evenimentului, omul de presă care a iniţiat campania Femei pe Bancnote, Janina Nectara!

Veţi avea parte de un program deosebit – primul invitat este violonistul Bogdan Costache. Bogdan a început să studieze vioara de la vârsta de cinci ani. La opt ani a debutat ca solist împreună cu Orchestra Filarmonică din Braşov. Concert maestru al Filarmonicii internaţionale „World Peace Philharmonic” şi „Philharmonie der Nationen”-Hamburg, a fost premiat în peste 30 de competiţii naţionale şi internaţionale. De asemenea, a luat parte la numeroase concerte şi recitaluri de cameră în mai multe oraşe din România, Marea Britanie, Italia, Franţa, Ungaria şi Germania. Eveniemntul are loc pe 20 octombrie, ora 6:30 PM, la Amba Hotel Charing Cross, The Strand, WC2N 5HX London, United Kingdom. Pentru confirmarea participării, scrieţi un mail la: [email protected].

Show cu Dragoş Moştenescu la Leicester Square Theatre

Cu peste 20 de ani de experiență TV și peste 700 de episoade de sitcom și teatru de comedie ca scriitor, actor şi producător, Dragoş Moştenescu este deja un profesionist și o icoană pe piața românească de divertisment. S-a mutat la Londra (articol aici) pentru a-și împărtăși talentele și abilitățile, spre distracția și încântarea comunităţii de români de aici. “All abord” este un spectacol de comedie muzicală care duce stand up-ul la nivelul următor. O combinație de glume, cântece amuzante şi pian live, povești de viață turnate într-o poveste de comedie, servită la cald cu bucurie.

Italian, catolic și ipohondru, precum și câștigătorul concursului ” You Think You’re Funny” la Edinburgh 2015, Luca se alătură show-ului pentru un adaos de sare și piper spectacolului, dar şi multă energie.

All abord un spectacol pentru toate națiile

De asemenea, prezent va fi şi Radu Isac, care a început comedia în 2006 în București și a fost cunoscut ca comediantul comediant al României. În 2015, s-a mutat la Londra pentru a fi cunoscut ca un comediant open mic. După aproximativ doi ani, zece finale de competiție și trei apariții BBC, Radu este mândru să se numească cel mai sărac comic profesionist din Regatul Unit.

Spectacolul va avea loc pe 3 noiembrie, de la 9.30 PM, la Leicester Square Theatre, 6 Leicester Place, WC2H 7BX London, United Kingdom. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul teatrului sau de oe roukmedia.com. Pe același site puteți găsi bilete și la alte evenimente.

Zumba cu Andrei Oșanu în Brent!

Andrei Oșanu revine la Londra, pe 4 noiembrie, pentru un eveniment plin de energie, voie bună, dans și distracție!

Pentru el Zumba Fitness înseamnă mai mult decât un sport, mai mult decât o modalitate de a slăbi! Prin Zumba, el transmite bucuria de a trăi, de a dansa pe toate genurile de muzică!

Puteți avea parte de toate acestea pe 4 noiembrie, de la 1:00 PM, la Sudbury Primary School, Watford Road, HA03EY Wembley, Brent.

Bilete pe www.tickettailor.com.

Delia vine la Londra cu Acadelia

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.
CÂND? Pe 25 Noiembrie 2018, de la 6:30 PM!
UNDE? La Indigo at O2 Arena, Londra!

Meet and Greet Delia

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ului artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
Biletele se pot achiziţiona de pe roukmedia.com si site ul https://www.theo2.co.uk/do-more-at-the-o2/indigo-at-the-o2. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia (doar de pe site ul roukmedia.com) Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concert. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la concertul Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf. roukmedia.com  puteți găsi bilete și la alte evenimente.

Gabriela Iordan

Tu cum trimiţi bani în ţară? Vrei să înveţi un mod simplu şi rapid?

 

 

 

 

Predicator musulman: „ Londra este mai islamic decât multe țări musulmane puse la un loc”

Raiduri ale poliției la spălătorii auto din Anglia. Un român și un albanez reținuți pentru sclavie modernă