in

Evenimentele toamnei 2017


Ro UK Events ne-a obișnuit deja cu sectacole de Stand-up de cel puțin două ori pe an.Echipa ”Las Fierbinți” va veni, din nou, la Londra: Bobiță (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Raiț), Celentano (Adrian Vancica) și  Giani (Constantin Dita) și vor avea 3 spectacole:
Vineri 15.09.2017-Sold Out

Sambata 16.09.2017, ora 14.00 -Sold Out

Sambata 16.09.2017, ora 16.30 – Bilete disponibile aici:
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis .

Pe 21 octombrie tot Ro UK Events te invită la un show incendiar cu Horia Brenciu, la Alice Bar (133 Houndsditch, EC3A 7BX), între 21.00-03.00.

 

Dup succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia vine la Londra în Noiembrie 2017 cu un nou show concept – Psihedelia plus Special Guest (TBC).Concertul va avea loc pe 19 Noiembrie la Indigo at O2 Arena.

La acest concert pot participa si copii de toate varstele,dar cei care au sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult si au acces doar la balcon(trebuie sa achizitionati Bilete la categoria Balcony Seated doar de pe roukmedia.com)

Biletele le puteti cumpara atat de pe site ul roukmedia.com cat si pe http://www.theo2.co.uk/events/venue/indigo-at-the-o2

“Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera.” – Delia despre PSIHEDELIA.

 
Ryanair schimbă politica privind bagajele pe zborurile sale

Detalii îngrozitoare despre moartea muncitorului român strivit de zid în Leyton: „Țipa de durere, pieptul i se umfla din cauza loviturii”