in

Formaţia U2 a lansat proiectul iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris

U2 a lansat, la Island Records, proiectul iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris. Materialul este disponibil în format DVD, Blu-Ray şi digital.

Concertul surprinde turneul extraordinar al trupei irlandeze, în momentul în care ajunge în capitala franceză pentru două show-uri speciale în decembrie 2015. U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live în Paris îi transpune pe telespectatori în interiorul arenei din Paris alături de Bono, Adam Clayton, The Edge, Larry Mullen Jr. şi invitaţii lor surpriză, Eagles of Death Metal şi Patti Smith.

Versiunea Deluxe a materialului include şi o filmare behind-the-scenes, un interviu cu regizorul Hamish Hamilton, tururi virtuale exclusive (alături de vechiul prieten al trupei, Gavin Friday), videoclipuri, piese live, filmate în timpul turneului şi multe altele.Turneul iNNOCENCE + eXPERIENCE a început în Vancouver în mai 2015 şi până acum a fost pus în scenă în faţa a peste 1.2 milioane de fani, în 22 de oraşe din Europa şi America de Nord. În turneu, s-a folosit o scenă rotundă, un extraordinar ecran led de 30 de metri, suspendat deasupra unei limbi de scenă de 35 de metri, precum şi un sistem de sonorizare inovativ, ce a asigurat aceeaşi calitate a sunetului în fiecare colţ al arenei.

U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris prezintă atât piesele iubite de fani de pe cel mai recent album de studio U2 – Songs of Innocence (“Cedarwood Road”, “Song For Someone” şi o versiune acustică a piesei “Every Breaking Wave”), precum şi hit-urile ce au consacrat trupa: “I Will Follow”, “Pride (În the Name of Love)”, “Vertigo”, “Sunday Bloody Sunday”, “Until The End of the World”, “Beautiful Day”, “Where The Streets Have No Name”, alături de multe altele.

U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris este disponibil pe site-ul oficial al formaţiei – www.u2.com, precum si in Romania – AICI

CITITI MAI MULT:

O actriță română este “fata de la capătul lumii” pentru britanicii de la James

ABBA – reuniune la Stockholm, după mai bine de 30 de ani

Un tramvai din Birmingham a fost numit Ozzy Osbourne. Solistul Black Sabbath a fost prezent la inaugurare

Insula Kos – plaje întinse de nisip şi multă distracţie

Ce îi irită cel mai mult pe britanici. Vezi ce nu trebuie să faci dacă vii în UK

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sărăţele cu anşoa şi măsline

Naţionala de rugby a României, câştigătoare pentru a patra oară a trofeului World Rugby Nations Cup