in

Job inedit: O româncă sexy din Botoșani străbate Europa la volanul unui tir de 40 de tone

Are doar 26 de ani şi ar putea participa oricând la un concurs de miss, numai că ea a ales un domeniu în care nicicând nu te-ai aștepta să găsești o blondă sexy! Elena s-a făcut șoferiță de TIR și străbate Europa în lung și în lat la volanului unui mastodont de 40 de tone.

Tânăra TIR-istă din Botoșani a luat cu brio toate atestatele şi categoriile auto de care are nevoie și s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupă de transporturi de substanțe periculoase. ”Conduc o cisternă care transportă substanțe toxice, corozive, inflamabile, acetonă, etc. Unii îmi spun că sunt nebună, alţii mă consideră inconştientă, dar e ceea ce îmi place”, ne-a spus Elena.Tânăra botoşăneancă are deja un palmeres de zeci de mii de kilometri prin toată Europa, alături de… iubitul ei Cătălin. Cătălin însă nu este vreun Făt Frumos, ci un monstru de 440 de cai putere! ”Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”, spune Elena amuzată.

Nu i-au dat nici o șansă

Fetei nu i-a fost însă ușor, cum era și de așteptat în acest domeniu rezervat parcă bărbaților. Nu a primit nicio şansă de la nimeni, inclusiv angajatorul privind-o pe Elena destul de circumspect, mai ales că ea este genul de fată care nu pleacă la drum fără să fie aranjată și machiată. A avut însă un vot de încredere şi sprijin din partea unui prieten, care a girat pentru ea.

Deși a reușit să învingă prejudecățile și clienții s-au obișnuit cu prezența ei ”exotică”, chiar şi acum, după doi ani, mulţi o întreabă unde este şoferul, când vine vorba de descărcat cisternele, scrie botosaneanul.ro.

”Nimeni nu îmi dădea şanse să rezist. Când mă vedeau, toţi întrebau: «fata asta vrea să fie şofer?». Inclusiv cei de la firmă. Dar mi-au dat o şansă şi iată că după doi ani sunt tot aici şi nici nu mă văd făcând altceva pentru moment. Îmi place la nebunie ce fac”, a mărturisit blonda.

CITITI MAI MULT:

O româncă, în prima linie de intervenție după dezastrul din Italia: „Riscam în orice moment să fim îngropați de vii”

O româncă a inventat casa pentru care nu ai nevoie de autorizație de construcție

Are 16 ani și este prima româncă pilot de monopost din LUME. Concurează pentru echipa britanică Richardson Racing

O arhitectă română, masterandă bursieră la Oxford, modernizează patrimoniul universităţii la care studiază

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra va avea un nou zgârie-nori, care va fi cea mai înaltă clădire rezidenţială din Europa de Vest

Simona Halep, victorie în două seturi la US Open și calificare în sferturile de finală