in

Londra. CANICULĂ în luna septembrie. 30 de grade la umbră anunțate de meteorologi

Mai multe zile de caniculă sunt preconizate în prima parte din luna septembrie în Londra, după un sfârșit de vară dezamăgitor din punct de vedere meteorologic.

Astfel, maxime de 30 de grade sunt anunțate pentru săptămâna aceasta, care coincide cu începerea anului școlar în Marea Britanie.

Potrivit Biroului de Meteorologie, începând de astăzi (luni, 6 septembrie), vor exista mai multe perioade calde și însorite în toată Marea Britanie, cel puțin în prima jumătate a acestei săptămâni.

Cel mai cald va fi în zona Aeroportului Heathrow

„Va fi din ce în ce mai cald până miercuri”, spun meteorologii citați de My London.

„[Luni] va fi o zi frumoasă și uscată, cu vânt slab și soare din belșug. Va fi chiar foarte cald. Temperatura maximă va ajunge la 28 ° C.”

„Temperatura minimă va fi de 14 ° C.”


Anglia: Vremea caldă se întoarce în prima jumătate a lui septembrie. Ce temperaturi vor fi în Londra

Mâine (marți, 7 septembrie) și miercuri se estimează că temperatura va atinge și 30 ° C.

Biroul de Meteorologie prognozează că va fi fierbinte mai ales în jurul Aeroportului Heathrow, între orele 14:00 și 17:00, marți și 13:00 și 16:00 miercuri, fiind estimate cele mai fierbinți momente ale zilei.

Până vineri se prognozează că vremea va fi „uscată, însorită și fierbinte”, cu puține averse de ploaie împrăștiate spre nord-est peste noapte dar care vineri vor acoperi o parte mai mare a teritoriului.

În sud-estul Angliei, temperaturile vor atinge cel puțin 25C timp de trei zile sau mai mult.

Cu toate acestea, începutul cald al lunii septembrie nu va dura prea mult, deoarece se așteaptă ca condițiile să devină mai tomnatice, spre finalul lunii.


Londra. CANICULĂ în luna septembrie. 30 de grade la umbră anunțate de meteorologi…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

luptătoarea cu hijab

Luptătoarea MMA cu Hijab moartă în ring. A vrut să demonstreze că musulmanele pot face sporturi extreme chiar dacă poartă Hijab

Atac în masă cu acid în Marea Britanie. Cinci victime au ajuns la spital