in

Londra: Pugilistul român Ionuț Băluță se luptă cu nord-irlandezul Conlan.„Cred că voi câștiga prin knockout”, spune britanicul

Boxerul nord-irlandez Michael Conlan a anunțat va fi „exploziv” în meciul pe care îl desfășoară azi, 30 aprilie, la Londra, împotriva românului Ionuț Băluță.

Băluță, în vârstă de 27 de ani, i-a învins deja pe luptătorii irlandezi David Oliver Joyce și TJ Doheny, dar Conlan se laudă că va înregistra cea de-a 15-a victorie consecutivă la profesioniști.

„Cred că voi câștiga prin knockout”, a declarat Belfastman, în vârstă de 29 de ani, pentru BBC Sport.

În ciuda încrederii sale, nord-irlandezul spune că nu-și subestimează adversarul român, care a avut două mari victorii asupra lui Joyce și fostului campion IBF, Doheny.

Declarație ȘOC a unui boxer scoțian: „Cerșetorii români sunt grași ca niște porci bine hrăniți”

„Este un luptător bun, are mâini foarte rapide, picioare rapide, incomod, neortodox, aruncă pumni nebunește”, a spus Conlan.


Luptătorul din Belfast crede că o luptă pentru titlul mondial va fi „iminentă” după ce „va avea grijă de Băluță”.

Conlan a luptat ultima oară în urmă cu opt luni, când a obținut o victorie în repriza a 10-a împotriva lui  Sofiane Takoucht, scrie BBC.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie. S-a sinucis la doar 23 de ani. „Părea fericită și mulțumită”

Westminster: Patru bordeluri în care lucrau și românce, desființate de poliție. Au fost confiscate bunuri de UN MILION de lire sterline