Menu
in

Marea Britanie, în așteptarea caniculei. Se anunță 31 de grade Celsius

Britanicii ar putea resimți în curând temperaturi de peste 30 ° C, pe măsură ce aerul cald străbate Europa, creând condițiile perfecte pentru caniculă, deși vara este încă departe.

Se estimează că presiunea ridicată de pe continent va muta aerul fierbinte în Marea Britanie, aducând o vreme fierbinte, chiar în luna mai.

În timp ce temperaturile sunt în prezent medii, mercurul ar putea urca până la 31C, în decurs de două săptămâni, potrivit meteorologilor.

Vremea bună se întoarce în Londra odată cu redeschiderea teraselor. Ce temperaturi sunt prognozate pentru săptămâna vitoare…

Asta înseamnă aproximativ dublu față de temperatura medie observată de obicei la începutul lunii mai. „Vor fi cu siguranță niște vârfuri de căldură pe măsură ce înaintăm spre vară, când ne așteptăm la temperaturi de 20C sau chiar la 30C”, a declarat un expert meteorolog pentru Metro.

Prognoza pe termen lung a Biroului de Meteorologie nu oferă temperaturi specifice, dar arată că Marea Britanie va cunoaște temperaturi ridicate, cu vreme uscată și mult soare.

Pentru perioada imediat următoare, Biroul de Meteorologie anunță că vremea va fi uscată și însorită, începând de azi, 22 aprilie, pentru majoritatea țării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version