Menu
in

Măşti pe bază de miere, cu efecte miraculoase asupra tenului

Încă de pe vremea femeilor egiptene din antichitate, mierea de albine a de­venit o sub­stanţă de ba­ză în între­ţi­nerea fru­museţii. Efec­tul său asupra tenului este ex­cep­ţional, mai ales dacă o com­binaţi şi cu verdeţuri de primăvară. Câ­teva vita­mine proaspete în plus faţă de fructoza şi sărurile minerale conţinute în miere fac adevărate minuni.

Iată 3 re­ţete cu miere, simple si eficiente:

Mască pentru ten normal, cu brânză de vaci, miere şi pătrunjel: Un gălbenuş de ou, o jumătate de linguriţă de miere, o linguriţă de brânză de vaci proaspătă, o linguriţă de unt­delemn de germeni de porumb (poate să fie şi de măsline), o jumătate de linguriţă suc de lămâie, o linguriţă de smântână, trei fire de pătrunjel tocate. Se amestecă toate produsele, se întind pe faţă, pe gât şi pe decolteu ca o mas­că, se lasă să ac­ţio­neze 20 de minute, apoi se spală cu apă călduţă.

Mască pentru ten uscat, cu iaurt, miere şi mărar: O linguriţă de iaurt, o linguriţă de miere, o linguriţă de mălai, trei fire de mă­rar tocate. Se amestecă bine produ­sele şi se procedează ca în reţeta expli­cată mai sus.

Mască pentru ten mixt, cu lapte, miere şi salată verde: O linguriţă făină de porumb, o lin­gu­riţă de miere, două frunze de salată verde tocate, puţin lapte cald. Se ames­tecă toa­te ingredientele şi se aplică sub formă de mască.

Sursa: formula-as.ro



CITITI MAI MULT:

Îţi place avocado? Află secretul acestui fruct minune!

Studiu: Ce profesii pot provoca depresii şi gânduri legate de sinucidere

Efectele uimitoare ale bananelor cu pete negre şi maro

Mâncaţi și slăbiţi! 10 alimente care vă ajută să aveţi o siluetă de vis

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version