in

O actriță română este “fata de la capătul lumii” pentru britanicii de la James

Formația James a lansat videoclipul pentru single-ul ce dă titlul ultimului său album, “Girl At The End Of The World” (2016). Trupă cult a scenei britanice, adorată cu aceeași fervoare de o armată de fani ca și The Smiths, cu care au fost deseori comparați, trupa a colaborat la ultimul videoclip cu actorii Brandon Flowers și românca Alexandra Chelaru.

Clipul este semnat de regizorul Kris Merc (responsabil și pentru frapantul My Surprise, de pe același album) și spune, în imagini obsesive, o poveste puternică despre secundele în care viața întreagă și oamenii iubiți îți trec dinaintea ochilor între ultimele două bătăi de inimă.

Frumoasa Alexandra Chelaru a descoperit teatrul la Școala Populară de Arte din Brașov. Și-a urmat visul din copilarie și s-a lasat purtată de el până la New York, în SUA, unde trăiește. Este absolventă a AADA (The American Academy of Dramatic Arts) și a urmat cursurile companiei de teatru SITI din Franța. Are în spate o carieră în teatru, film, televizune și modeling: Dîner à Montpellier (2015), Sole Proprietor (2016), Mysteries at the Museum (Discovery Channel), Mysteries at then Castle (2014), etc. Vorbește franceză, engleză și rusă, face yoga, a cochetat cu scrima, și se relaxează călărind și…tricotând.

Trupa James a devenit o instituție pe scena muzicii alternative britanice în anii ’80 – ’90. La începutul carierei, au fost intens promovați de Morrissey, care i-a luat în turneu cu The Smiths în 1985 și i-a descris drept “cea mai bună trupă din lume”.

James cântă în premieră în România pe 11 iulie, la Lazy Monday, la Teatrul de Vară Herăstrău, alături de Jack Savoretti și Public Service Broadcasting.

Biletele sunt disponibile pe LazyMonday
CITITI MAI MULT:

Documentarul 13 Shades of Romanian, premiat la Festivalul Accolade Global din SUA. Filmul poate fi vizionat online gratuit

Prinţul William, pe coperta revistei Attitude. El îşi exprimă suportul pentru tinerii gay

Halal jurnalism imparțial în UK! THE SUN își îndeamnă cititorii să voteze pentru ieșirea din UE

Marea Britanie poate limita ajutoarele sociale pentru cetățenii UE. DECIZIE a Curții Europene de Justiție

Reclamele umilitoare, cenzurate de Sadiq Khan în reţeaua de transport public din Londra

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Documentarul 13 Shades of Romanian, premiat la Festivalul Accolade Global din SUA. Filmul poate fi vizionat online gratuit

Pate din somon afumat