in

Pericolul de înec va dispărea în scurt timp: Au apărut salvamarii roboţi


După ce în UK s-a anunţat deschiderea bordelurilor pentru sex cu roboţi, Municipalitatea din Dubai lansează salvamarul robot, o premieră în Orientul Mijlociu, pentru securitatea şi siguranţa persoanelor aflate pe plajele publice.

Robotul, care poate ajunge la o viteză de 35 km/h, aproximativ de 12 ori mai mare decât cea a unui salvamar uman, funcţionează prin utilizarea tehnologiei de control de la distanţă.

Are 125 cm înălţime şi poate parcurge o distanţă de mai mult de 130 km. Robotul poate pluti liber, deoarece cântăreşte numai 11 kg şi poate efectua până la 30 de operaţiuni de salvare, fără a fi reîncărcat, a raportat agenţia de ştiri WAM.

Alya Al Harmoudi, director al Departamentului de Mediu din municipiul Dubai, a declarat: “Decizia de a introduce roboţii pe plajă este un răspuns la directivele guvernamentale pentru a ţine pasul cu cele mai noi tehnologii şi inovaţii în acest domeniu, precum şi pentru a ne asigura că toate cerinţele şi măsurile de precauţie necesare sunt în vigoare, pentru a consolida operaţiunile de salvare de pe plajele publice din Dubai.”CITITI MAI MULT:

O româncă și logodnicul ei englez au murit înecați in Italia

Român găsit mort pe o plajă din East Sussex

Scandalos! Marea Britanie va deschide bordeluri unde se va face sex cu roboți

 
80% dintre studenţii şi doctorii din țară vor să emigreze. „Respectul pentru meseria asta în România este egal cu zero”

Morți și răniți într-un grav accident feroviar în Spania