in

Preotul anglican de 80 de ani, din nou împreună cu Florinel de la Vișina

Fostul preot anglican Philip Clements, de 80 de ani, e din nou apropiat de Florin Marin, sau Florinel de la Vișina, cum i se mai spune acestuia. Lui Clements nu-i pasă dacă românul îl înșală cu alții.

Fostul cleric a dezvăluit pentru „The Sun” că este în relații mai bune ca niciodată cu Florin Marin, care aspiră să devină fotomodel.


Preotul spune chiar că îl iubește la nebunie pe român. Ei sunt căsătoriți și nu au de gând să divorțeze. Chiar dacă se mai ceartă, Clements spune că nu poate trăi fără Florinel, acum în vârstă de 25 de ani. Britanicul și-a vândut casa din Kent, pentru a cumpăra un apartament în București.

La cinci luni de la nuntă s-au despărțit, iar Clements s-a întors în Marea Britanie și a locuit cu un prieten. Între timp, Florin a început o relație cu un om de afaceri spaniol, pe nume Jeronimo Jesus de Vega.

Când eram despărțiți, am intrat în depresie. Îmi era dor de el. Era ca și când îmi pierdeam o mână sau un picior. Aveam nevoie de el. Aceste lucruri nu se pot explica științific”, spune Clements.

Cei doi nu trăiesc împreună, din cauză că Florin lucrează în Spania. Însă comunică zilnic prin WhatsApp, pentru a menține vie flacăra dintre ei. Speră să fie din nou aproape într-o zi.

În aprilie, serbează doi ani de la căsătorie, iar preotul spune că au învățat multe din despărțire. „Acum e mai bine ca în trecut. Philip s-a schimbat față de cum era la început, a înțeles mai multe despre cultura mea, de unde vin, cum sunt. Uneori nu înțelege felul meu de a fi, el e englez, eu român. Eu am obiceiurile mele, el le are pe ale lui. Nu gândim la fel”, a spus Florin, potrivit „The Sun”.

„Asta face relația noastră specială. El e diferit. Doi oameni care se căsătoresc, care sunt la fel ca temperament și caracter, pot fi plictisitori. Noi nu suntem plictisitori”, spune Philip.

Cei doi au căzut de acord ca relația lor să fie deschisă, adică Florin are voie să aibă relații cu alți bărbați. Deși e puțin gelos, britanicul acceptă acest lucru și nu se gândește la divorț. Ei speră ca într-o zi să locuiască în aceeași țară. Viitorul lor depinde de Brexit, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, în martie 2019. Dacă totul va fi bine, Florin zice că vrea să se întoarcă în Anglia.Tânăr român dispărut în Anglia, găsit mort într-o toaletă. Ar fi fost amenințat cu moartea

Moarte misterioasă a unui român în Anglia. Sora lui Valentin face dezvăluiri uimitoare