in

Preotul anglican lăsat pe drumuri de soțul român se răzbună. Și-a găsit un nou iubit: este mai tânăr decât primul și este tot român
Philip Clements, vicarul anglican pensionar, în vârstă de 79 de ani, a cărui căsătorie și despărțire de Florin Marin, un român de 24 de ani a fost în paginile a numeroase ziare britanice și românești, spune că și-a descoperit o nouă iubire.

Potrivit The Telegraph, noul iubit al lui Clements este din Iași, are 22 de ani și este student la biologie.

Fostul preot s-a căsătorit cu Florin Marin, cu 55 de ani mai tânăr, în aprilie 2017, într-o ceremonie de la Ramsgate, Kent. Dar relația s-a încheiat anul trecut, după ce pensionarul și-a vândut locuința de 215.000 de lire sterline pentru a cumpăra un apartament în București.

Proprietatea a fost transferată în noul nume soțului său, iar Clements a fost nevoit să trăiască în casa unui prieten din Kent, după ce, rămas pe drumuri, s-a mutat înapoi în Marea Britanie.

El și-a întâlnit noul partener on-line, după ce acesta l-a contactat pentru a-și exprima compasiunea în urma despărțirii de Florinel.

Pensionarul a plecat de curând pentru a-și vedea prietenul în Iași și a spus că noul său partener, căruia nu i-a dat numele, va veni în Marea Britanie în vară după ce își va termina studiile.

„Vârsta nu contează pentru mine, el învață de la mine despre viață și eu învăț de la el –  mă păstrează tânăr”, a spus el.

Fostul preot paroh a spus că și-a reprimat sexualitatea în întreaga carieră din cauza poziției bisericii față de homosexualitate, dar acum este capabil să fie el însuși.

După ce l-a lăsat pe drumuri pe clericul englez Philip Clements, Florinel de la Vișina l-a găsit pe… Jesus

Cum a rămas pe drumuri un preot anglican căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr. „Lui Florinel îi plăceau prea mult petrecerile”
S-a inaugurat o agenție imobiliară românească în nordul Londrei. „Vom avea oferte pentru români”

Adi Popa nu a reușit la Reading. A ajuns în Arabia Saudită. Florin Manea: „În România era motoretă, acolo (în UK) a fost bicicletă”