in

Restricțiile au fost relaxate, dar londonezii trebuie să mai aștepte vremea frumoasă

Toți cei care s-au bucurat, începând cu 12 aprilie, de relaxarea restricțiilor, sperau la vreme frumoasă și însorită, însă nu prea au avut parte de așa ceva.

Nici în următoarele zile nu se întrevede vreo schimbare majoră, ci doar în aproximativ o lună un alt val de căldură va aduce vreme frumoasă în Londra.

Prognoza pe termen lung a Accuweather arată că o nou val de căldură va avea loc pe 18 mai și ar putea continua până pe 2 iunie.

Având în vedere următoarea că următoarea etapă a relaxării restricțiilor va avea loc pe 17 mai, când grupuri de până la 30 de persoane ar putea fi lăsate să se întâlnească în aer liber, o astfel de prognoză meteo este binevenită, scrie My London.

Vremea bună se întoarce în Londra odată cu redeschiderea teraselor. Ce temperaturi sunt prognozate pentru săptămâna vitoare…

Valul de căldură ar începe pe 18 mai, cu maxime de 19 grade Celsius, deși vremea însorită ar putea face să se simtă 22 de grade.

Soarele și căldura vor continua în acel weekend, ajungând până la 21 de grade, fără nori, vineri 21 și sâmbătă 22 mai.

Temperaturile ar putea scădea apoi ușor în următoarea săptămână, deși Accuweather prezice că nu vor coborî sub 17 grade.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fată violată într-un parc din vestul Londrei

Anglia. Mai multe persoane vaccinate s-au infectat cu tulpina sud-africană. O nouă variantă de COVID amenință Marea Britanie