in

“Roş-albaştrii”, în vizorul marilor echipe din Europa

Steaua a încasat aproape 12 milioane de euro din transferuri în această vară, iar campioana şi-ar putea rotunji şi mai mult încasările din vânzarea de jucători în iarnă. Tănase, Bourceanu, Tătăruşanu şi Latovlevici au avut evolţii extrem de bune în ultimul an şi au intrat în atenţia unor formaţii importante din Europa.Rusescu a ajuns la Sevilla pentru 2,4 milioane de euro, în timp ce transferul lui Chiricheş la Tottenham a adus aproximativ 9 milioane de euro în conturile clublui “roş-albastru”, iar la listă ar putea să se adauge şi alţi jucători, după meciurile Stelei din Liga Campionilor, întrucât meciurile cu Chelsea Londra şi Schalke 04, echipe extrem de puternice, le-ar putea creşte cota de piaţă.

Jucători de bază la final de contract

Tănase, Bourceanu şi Tătăruşanu mai au contract cu gruparea din Ghencea până în vara lui 2014  şi, deşi conducerea din Ghencea a încercat prelungirea angajamentelor, până în acest moment nu s-a ajuns la o înţelegere. În acest context, “roş-albaştrii” s-ar putea vedea nevoiţi să accepte despărţirea de fotbaliştii emblematici, în contextul în care i-ar putea pierde gratis şase luni mai târziu. Dacă prestaţiile excelente din sezonul trecut au făcut ca mai mulţi stelişti să intre pe “radarul” unor formaţii importante din Eurpa, participarea cu succes în grupele celei mai tari competiţii intercluburi poate reprezenta confirmarea de care echipele interesate au nevoie pentru a muta decisiv în vederea unui transfer.

Transferuri de milioane de euro

Alexandru Bourceanu (mijlocaş defensiv), căpitalul Stelei, este cotat la 3,2 milioane de euro şi prezintă interes pentru echipa rusă Kuban, dar şi pentru mai multe cluburi din Serie A. Ciprian Tătăruşanu (portar) este cotat la valoarea de 3 milioane de euro şi se află pe “radarul” formaţiilor din Rusia şi Franţa. Iasmin Latovlevici (fundaş stânga) este cotat tot la valoarea de 3 milioane de euro şi este dorit în Franţa. Cristian Tănase (mijlocaş ofensiv) are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro şi fără a fi pe lista scurtă a vreunui club, decarul Stelei poate primi oricând o ofertă tentantă, dacă va continua pe aceeaşi linie, cu evoluţii bune. În total, numai din transferurile celor patru jucători, Steaua ar putea încasa în perioada de transferuri din iarnă suma de 12,2 milioane de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Becali nu mai rezistă în închisoare. Familia şi preoţii de la Muntele Athos cer graţierea

Editorial Daily Express: Românii ne iau locurile de muncă, nu plătesc taxe și vor trăi în curând din ajutoare