in

Scandal în Premiere League. O vedetă și-a înșelat nevasta fotomodel cu o româncă
Se pare că, în urmă cu mai multe luni, fotbalistul căsătorit cu fotomodelul scoțian, Haley Bartlett, fostă Miss Scoția, a avut o aventură cu o româncă pe care a cunoscut-o pe Internet.

Robson-Kanu, în vârstă de 28 de ani, a schimbat sute de mesaje explicite și videoclipuri pe WhatsApp cu românca, înainte să se întâlnească cu aceasta în camere de hotel din Londra.

Tânăra a povestit pentru ziarul din Marea Britanie cum fotbalistul a adus-o de la București la Londra în trei ocazii, pe parcursul a zece luni.

Inițial, a fost contactată de fotbalist în iulie 2015, după ce acesta i-a văzut fotografiile pe Instagram, apoi au făcut schimb de numere de telefon.

Fata a declarat pentru The Sun on Sunday: „Tot ce a vrut a fost să facem sex. Am început să mă satur pentru că mă simțeam folosită”.

„Înainte de a ne întâlni, a vrut mereu să facem sex video sau prin telefon. Nu mi-a plăcut, dar am făcut-o pentru el. Am fost încântată să avem atâta pasiune. Am petrecut noaptea în pat, chimia a fost uimitoare”, a mai spus românca.

Conform acesteia, cuplul s-a întâlnit în mod regulat în hoteluri luxoase din Londra, inclusiv în Mayfair și Ritz.

Ea susține că Robson-Kanu i-a cerut inițial să-i viziteze conacul de 1,8 milioane de lire sterline în Ascot, Berkshire.

Fata a spus că relația ei cu atacantul s-a terminat în martie, după ce l-a confruntat în legătură cu viitorul relației lor.

Chloë Sevigny a vorbit la Cannes despre hărțuirea sexuală. Un regizor i-a spus: “Tu ar trebui să-ți arati corpul mai mult.”

Româncă angajată la un hotel de lux din Londra, dată afară după ce a fost găsită goală în camera actorului Orlando Bloom

Model britanic răpit la Milano. Răpitorul: „Am fost amenințat de un grup de ROMÂNI din Birmingham”
The Guardian: Cetățenii europeni care vin în UK până la această dată vor avea dreptul să rămână

Un român fura plumbul de la acoperișurile bisericilor din Norfolk. Deportat după ispășirea sentinței