in

Simona Halep, câştiguri uriaşe din tenis în 2016. Cât de bogată este campioana din România


Anul 2016 a fost cu adevărat bun pentru Simona Halep, ea reuşind să încaseze o sumă uriaşă de bani de pe urma participărilor la turneele de tenis.

Clasată pe locul a patrulea al clasamentului WTA, cu toate că n-a câştigat niciun turneu de Grand Slam, constănţeanca este mai bogată cu peste 3.3 milioane de dolari.

În plus, doar pentru că a participat la turnee, cea mai bună jucătoare de tenis a României va mai încasa, din partea forului mondial, încă 450.000 de euro pentru prezenţele pe care le-a avut, un bonus care o va face să depăşească suma de circa 3 milioane de dolari încasaţi anul trecut. Iar dacă va reuşi să mai avanseze un loc în topul WTA, Simona va mai primi un bonus suplimentar, de 200.000 de euro.

Simona Halep pare să fie una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din lume, având în vedere că, începând din 2008, anul în care a trecut la ”profesionişti”, a încasat, din tenis şi din sponsorizările primite ca sportivă, nu mai puţin de 14 milioane de dolari, scrie spynews.roFoto: Hepta.ro

CITITI MAI MULT:

Simona Halep, victorie în două seturi la US Open și calificare în sferturile de finală

Simona Halep este câștigătoare a trofeului de la Montreal

Simona Halep, pe locul 6 în cursa pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams, numărul 1 mondial

 
Poţi vota cel mai bun artist din România pentru MTV European Music Awards

Europarlamentarul Damian Drăghici lansează albumul „The American Dream”