in

Soluția revoluţionară pentru deplasările pe distanţe scurte în orașele aglomerate: Un nou vehicul concept de la Yamaha

Yamaha şi-a oferit sprijinul cunoscutului architect japonez Toyo Ito, pentru proiectarea unui concept de vehicul minimalist, de nouă generaţie, destinat să conecteze oamenii atât între ei cât şi cu locurile pe care le frecventează, într-un mod confortabil, pe distanţe scurte, pentru a-și îndeplini activităţile de zi cu zi. Acest concept se contrapune multor tipuri de vehicule existente, care s-au axat pe deplasarea la viteză mai mare şi pe distanţe mai lungi.

Cu ajutorul BASF, Yamaha Motor Co. Ltd a dezvoltat proiectul menit să facă deplasările pe distanţe scurte confortabile şi practice. În prezent, vehiculul electric de nouă generaţie, I05GEN, cu trei roți, este expus la Muzeul de Arhitectură Toyo Ito din Tokio.

Pentru a îmbunătăţi experienţa deplasării, la fabricarea anvelopelor a fost utilizat poliuretanul Infinergy® – primul poliuretan termoplastic expandat şi Elastollan ® – un alt poliuretan termoplastic de la BASF.

Ceea ce contribuie la designul uimitor al anvelopelor este structura celulară caracteristică a poliuretanului Infinergy. În plus, Elastollan permite o varietate de texturi şi culori pe suprafaţa anvelopelor: imaginați-vă un astfel de vehicul cu anvelope în toate culorile curcubeului!
CITITI MAI MULT:

O româncă a inventat casa pentru care nu ai nevoie de autorizație de construcție

INOVAȚIE. Doi tineri din Cluj au creat brățara care îți găsește telefonul

Arată ca o brățară. Primul smartphone deformabil va fi lansat în acest an

Soluţia găsită de fizicienii chinezi pentru călătoriile în timp

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Salată savuroasă de rucola cu anason

Interziceţi burka în Regatul Unit! Un sondaj dezvăluie opinia fermă a britanicilor