in

“Sunt femeie”, one-woman play, pe scena londoneză

“Sunt femeie”, one-woman play pe scena londoneză

“Sunt femeie” – o poveste apăsătoare a unei femei care face pace cu o copilărie brutală şi dureroasă este exprimată frumos într-o piesă sensibilă susținută de un singur artist femeie.

În acest nou spectacol, scriitorul/interpreta Ana Daud, din Republica Moldova, explorează ce înseamnă să pierdeți nevinovăția copilariei prea devreme, relația dintre copii și părinți, bărbați și femei și lucruri pe care le gândim adesea, dar ne este prea frică să vorbim despre ele, chiar și cu cei mai apropiați prieteni, și oferă un nou mesaj într-o eră #MeToo.


“Sunt femeie” este o poveste adevărată a unei fete imigrante care a crescut fără părinți și a fost abuzată sexual în copilărie. Această experiență a dus la consecințe grele și lupte pentru a depăși probleme precum anorexie, bulimie, modelarea falsă, avortul și prostituția.

Pentru a lăsa trecutul în urmă și a începe o nouă viață mai puternică decât înainte, personajul principal trebuie să facă față celor mai mari temeri ale sale.Într-o lume modernă, tehnologică, unde adesea ne ascundem în spatele măștilor și ne simțim singuri în bătăliile noastre personale, acest spectacol are misiunea de a conecta oamenii, de a inspira prin sinceritate și împărtășire, precum și a-i face pe oameni să aprecieze oportunităţile în viață, relațiile mai profunde și frumusețea de a fi noi înșine, acceptându-ne cu toți demonii și îngerii noștri.

Regizat de Dmitry Akrish, această poveste adevărată se îmbină cu fapte puternice, amintiri și chiar note de umor pentru a explora adevărul și ramificațiile din povestea Anei.

Ca un proeminent regizor de teatru contemporan, Akrish a devenit faimos prin capacitatea de a aduce audienţa în călătorii inspiraţionale şi chiar umoristice, în ultimii şase ani.

Piesa “Sunt Femeie” se va juca în limba engleză, la Tristan Bates Theatre, pe 28-29 ianuarie, respectiv  12-16 februarie. Pentru rezervări, accesaţi link-ul: imwoman.uk.

Evenimentele românești ale începutului de an, în LondraVideo șocant! Un muncitor din Liverpool distruge hotelul abia construit. Nu fusese plătit de patron

Ministrul pentru Brexit: „Avem două opțiuni: Brexit fără acord sau renunțarea la Brexit”