in

Uită de Netflix! Alte nouă servicii de streaming pe care ar trebui să le încercați


De la horror și animație, la documentare și filme de Bollywood, apar site-uri care oferă filme și televiziune pentru un abonament lunar. Iată câteva dintre cele mai bune, pe care le recomandă The Guardian.Apar din ce în ce mai multe servicii de streaming de nișă – în special cele care pretind că “își selectează” oferta, scrie The Guardian. Unele sunt disponibile numai în SUA, în timp ce altele se închid deja.

Iată câteva dintre cele propuse de cotidianul britanic și prețurile pe care le implică:

  1. Shudder (4,99 de dolari pe lună, disponibil în Marea Britanie, Irlanda, SUA și Canada). Trăiește-ți viața într-o stare permanentă de șoc, cu multe filme de groază – schlocky, clasic, comic, internațional – cum poți să iei.
  2. Hayu (3,99 lire sterline pe lună, disponibil în Marea Britanie, Irlanda și Australia). Acest serviciu de real-TV oferă emisiuni precum Kardashians și multe alte emisiuni de genul Real Housewife.
  3. Mubi (5,99 lire sterline pe lună, Marea Britanie). În fiecare zi, un film selectat de experți este adăugat de acest serviciu (poate fi vorba de un film clasic, independent sau internațional), iar altul este eliminat. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a viziona fiecare titlu.
  4. Yaddo (3,99 lire pe lună, în întreaga lume) este o rețea de documentare care poate fi vizionată oriunde în lume. Este condusă de Nick Fraser, fostul șef al componentei BBC Storyville.
  5. Walter Presents (gratuit, Marea Britanie).
  6. Dekkoo (11,99 dolari pe lună, în întreaga lume) este un site de streaming dedicat filmelor și televiziunii destinate homosexualilor.
  7. Crunchyroll (conținut gratuit, abonamente Premium de la 4,99 lire sterline pe lună, în întreaga lume). Un canal cu anime, manga și unele filme live (mai ales japoneze). Este, de asemenea, o comunitate, cu câteva forumuri pline de viață.
  8. Spuul (gratuit cu reclame sau 4,99 dolari pe lună, în întreaga lume). Este un canal cu filme de la Bollywood-ul. Sunt mii de ore de filme în hindi, punjabi, tamil și alte limbi regionale. Site-ul în stil Netflix ușurează căutarea filmelor pe categorii.
  9. Section II (plătești pentru ceea ce vizionezi, răspândire ) este un site care promovează filmele cu lesbiene, plus un serial original pe aceeași temă.

Cele mai bune filme românești ale anului 2016, la Festivalul Internațional de Film de la Londra

Sezonul thrillerelor începe! Ce filme ne aşteaptă în această toamnă la cinema

Proiect dedicat cinematografiei românești la Londra. Cele mai premiate filme din ultimii ani la BFI Southbank
Londra. Un clujean scoate la licitație un steag tricolor cu autografe ale marilor sportivi români. Vrea să ajute un tânăr bolnav de cancer

Londra. O traficantă de droguri albaneză își luase identitate românească