in

Un celebru model britanic a fost arestat în România. Motivul polițiștilor români este de-a dreptul halucinant

Top modelul englez Casey Batchelor a fost arestat în România după ce Poliția a confundat-o cu o teroristă, informează publicația Daily Star.

Conform tinerei, aceasta se afla în România pentru a filma un documentar despre câinii vagabonzi.

„Mă aflam în fața unei gări și trăgeam câteva cadre, când, deodată, a apărut o mașină de poliție și mi-a cerut să mă legitimez.”

„După ce le-am dat pașaportul, aceștia mi-au spus că trebuie să merg la secție. Am fost reținută fără nici un fel de explicații și interogată. Chiar m-am speriat, credeam că voi ajunge la închisoare. În afară de asta nu înțelegeam nimic din ceea ce mi se spunea, au fost momente în care am vrut să apelez la Ambasada Britanică”, le-a povestit Casey ziariștilor.

„Norocul meu a fost că un prieten de la un adăpost de câini a fost și el reținut alături de mine. El mi-a explicat despre ce era vorba, fusesem confundată cu o teroristă. Deși după câteva ore am fost pusă în libertate, am tras o sperietură groaznică”, a mai spus tânăra.

Casey a mai spus că își dorește ca difuzarea filmului să sensibilizeze opinia publică și cu sprijinul mai multor cunoscuți să deschidă o fundație care să se ocupe de patrupedele abandonate pe străzi în România.

„Amicul meu de la adăpostul de animale abandonate mi-a spus că Guvernul controlează alocarea fondurilor și că nu se dorește rezolvarea acestei probleme”, a mai declarat modelul britanic.

În România începe eutanasierea câinilor fără stăpân

Trei copii români au schilodit o pisică. Daily Mail: Probabil așa sunt tratate pisicile în România

Referendum pe tema eutanasierii câinilor fără stăpân, după ce un copil a fost ucis de maidanezi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tinerii plecați în străinătate pot primi 50.000 de euro dacă se întorc acasă

Cameron: Dacă ieșim din UE vom fi INVADAȚI