in

Un val de căldură vine peste Marea Britanie după ploi și inundații. Ce temperaturi sunt așteptate chiar de săptămâna aceasta

Un val de căldură este așteptat să ajungă în Marea Britanie în această săptămână, după ploile și inundațiile din ultima vreme.

Inundațiile fulgerătoare au inundat luni, 12 iulie, părți din Londra și sudul Angliei, dar meteorologii anunță acum temperaturi în creștere și o caniculă de 27C în zilele următoare.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat că se revarsă apă pe scările de la stația de metrou Sloane Square.

Însă temperaturi de până la 24C sunt așteptate în centrul și sudul Angliei de marți, 13 iulie, iar mercurul va urca până la 18C în nordul Angliei și Scoția.

Inundații în Londra după ce furtuna a lovit Anglia. Străzi sub ape, mașini scufundate

Meteorologul Sarah Kent a declarat pentru The Mirror: „În nord-estul Angliei și în estul Scoției, ar putea fi destul de înnorat și instabil dimineața, dar pe măsură ce ziua va continua, vom vedea că lucrurile se înseninează.”

Deși va mai ploua ușor în unele regiuni, va fi mai puțin frig.


Sarah Kent a mai spus că ziua de miercuri va fi și mai caldă, iar mercurul termometrelor va urca la maximum 26C în sud și 24C în nord.

Estul Angliei, Irlanda de Nord și vestul Scoției vor avea averse ușoare, dar în restul teritoriului va fi uscat.

Pe măsură ce se apropie weekendul, se preconizează că temperaturile vor crește până la 27 C, în părți din sudul Angliei.


…Un val de căldură vine peste Marea Britanie după ploi și inundații. Ce temperaturi sunt așteptate chiar de săptămâna aceasta…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 2.4]
Inundații în Londra după ce furtuna a lovit Anglia. Străzi sub ape, mașini scufundate

Consilierii științifici ai guvernului britanic: Relaxarea va duce la 200 de morți de COVID pe zi și la 2.000 de internări