Menu
in

Victoria Flamel vorbește despre țara noastră pe youtube și face românilor o prezentare măgulitoare – VIDEO

O tânără daneză care are o activitate foarte bogată pe youtube a ales să facă o scurtă prezentare a României pe canalul ei personal de youtube. Videoclipul de numește România și românii și folosește imagini și prezentări care pun țara noastră într-o lumină foarte pozitivă, scrie blastingnews.com.

Videoul începe cu prezentarea unei coincidențe care i se pare foarte interesantă tinerei din Danemarca. Victoria s-a născut în anul 1994 și România are 19,94 milioane de locuitori, conform statisticilor găsite pe internet de tânără.

Victoria începe cu o scurtă prezentare a capitalei României, “frumosul oraș București” despre care amintește că era numit Micul Paris înainte de cel de-al doilea Război Mondial. Tânăra mai amintește de Sibiu care este considerat unul din cele 10 cele mai frumoase orașe din lume într-un top realizat de Forbes. Internauta spune că România este în general o țară foarte frumoasă care are peisaje care îți taie răsuflarea. În acest context tânara amintește despre cea mai frumoasă apă de pe glob, cascada Bigăr, dar și de posibilitățile multiple de turism pe care România le oferă.

Daneza consideră că România are cele mai bogate resurse aurifere din toată Europa, și face referire la câțiva români celebri, printre care Nadia Comăneci și Vlad Țepeș pe care îl consideră cel mai cunoscut roman din toate timpurile. Ea îl mai amintește și pe actorul român Sebastian Stan, actor foarte cunoscut în Europa datorită rolurilor interpretate în filme ca ”Gossip Girl”, ”Captain America” și ”Black Swan”, dar și pe cântăreața Inna pe care o consideră o vedetă internațională.

Daneza își mai amintește că celebra emisiune Top Gear a desemnat unul din drumurile României, Transfăgărăşanul, drept cel mai frumos drum de pe planetă și că femeile din România sunt extraordinar de frumoase. Pentru a își susține afirmația tânăra folosește un afiș dintr-o campanie de promovare a României prin arată că jumătate dintre românce arată cel puți la fel de bine ca și Kate Middleton iar cealaltă jumătate se compară cu sora acesteia.

O prezentare simplă, sinceră și măgulitoare. Mulțumim Victoria!

ALȚI UTILIZATORI AU CITIT ȘI:

Cimitirul Highgate, locul unde sunt înmormântate mari personalități londoneze

Top 10 cele mai scumpe oraşe în care să locuieşti. Numai două dintre acestea sunt în Europa.

Cel mai nou restaurant cu specific nipon din Londra, condus de un chef român

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version