in

VIDEO – Anglia este în semifinalele Euro 2020 după ce a învins Ucraina cu 4-0 la Roma. Echipa Albionului visează deja la trofeu

Anglia este în semifinalele Euro 2020, după patru goluri înscrise în poarta Ucrainei, în sferturile de finală ale turneului final european.

Refrenele „Football’s Coming Home” sună în pub-urile din Londra și din întreaga țară, în timp ce Anglia se îndreaptă spre semifinala de la Wembley, unde va întâlni Danemarca.

Căpitanul Harry Kane înscris al treilea gol în minutul 49, aducând milioane de fani în extaz la doar câteva minute după ce Harry Maguire a marcat al doilea gol al Angliei, pe Stadio Olimpico din Roma.

Guvernul britanic autorizează 60.000 de spectatori la semifinalele și finala EURO 2020 de pe Wembley. Cum vor putea intra pe stadion fanii

„We are going to Wembley” au strigat cele câteva mii de fani ai Angliei care au putut să intre la meciul din Italia.

Zona fanilor din Piața Trafalgar din Londra s-a umplut de cei care au dorit să fadă meciul în aer liber, pe cele două ecrane mari.


…Anglia este în semifinalele Euro 2020, după patru goluri înscrise în poarta Ucrainei, în sferturile de finală ale turneului final european.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

declarația de Tax Return

Ce este declarația de Tax Return? De ce este necesară? Cine trebuie să completeze o astfel de declarație?

Fanii britanici

VIDEO – Fanii britanici au sărbătorit în stradă până în zori calificarea în semifinalele Euro 2020. Bătaie cu poliția în centrul Londrei