in

VIDEO – Britanicii se distrează copios pe seama a doi români beți. I-au poreclit Stan și Bran de România

Un filmuleț postat de un român care locuiește în Anglia a făcut deliciul publicului britanic după ce a fost postat de mai multe site-uri, printre care și Daily Mail.

Filmul arată doi tineri beți care, în încercarea de a copia un videoclip al unei piese hip-hop cad de pe un acoperiș trăgându-se unul după altul.

Cei de la Daily Mail i-au poreclit de amândoi Stan și Bran. Imaginile au fost filmate de un prieten de-al celor doi, Alexandru Ionuț Groza care locuiește în Bournemouth, Dorset, însă imaginile le-a capturat acasă, în Botoșani.
În filmuleț, cei doi prieteni încearcă de mai multe ori să recreeze o scenă dintr-un videoclip al unei trupe hip-hop, însă de fiecare dată eșuează lamentabil și hilar.

În cele din urmă, ambii cad pe capota unei mașini parcată lângă clădirea pe care încercau să o escaladeze.

Alexandru spune în descrierea filmului: „Doi dintre prietenii mei s-au hotărât ca ar fi bine sa bea ceva bere pe un garaj, așa cum au văzut in videoclipurile clasice de hip-hop. Știam în ce stare se aflau, așa că am simțit că se va întâmpla ceva amuzant. De aceea nu am stat pe gânduri – știam că era o idee rea încă de la început. Nu am fost surprins să-i văd cum cad. Dar nu aveam nicio idee că ar fi atât de amuzant – mi-a plăcut aterizarea.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petiție pentru anularea vizitei președintelui Trump în Marea Britanie. „Este rasist și extremist și va provoca tensiuni”

Cei mai mulți români care se întorc acasă de Paști sunt din Marea Britanie