in ,

Vreți să vă păstrați tenul tânăr și fără riduri? Iată 10 metode simple anti-îmbătrânire

Su-Man, o expertă în tratamente faciale, spune că cele mai multe dintre femei folosesc metode greşite în rutina zilnică de întreţinere a pielii.

Terapeuta, născută în Taiwan, a lansat propria companie de cosmetică – Su-Man Skincare, iar printre clientele ei se numără Juliette Binoche, Frieda Pinto sau Joely Richardson. Ea arată incredibil la 53 de ani şi spune:

“Toate aceste sfaturi simple şi eficiente de înfrumuseţare pot fi folosite pentru a completa metodele de îngrijire a pielii. Ele vor contribui la transformarea pielii, pentru a avea un aspect tineresc şi fără vârstă.

Nu este vorba doar despre corecție – prevenirea este la fel de importantă. Începeți de cand sunteți tinere, începeți bine și nu vă opriți! Asigurați-vă ca rutina de îngrijire a pielii este o parte importantă a vieții de zi cu zi.

Îngrijirea pielii ar trebui să fie un ritual, nu o corvoadă.”
 

Photo: ALICE WHITBY

 

1. Nu va curăţaţi pielea excesiv!

De două ori pe zi este mai mult decât suficient. În caz contrar, se va înlătura stratul de grăsime naturală a pielii, ceea ce ar putea provoca iritaţii.

2. Utilizaţi mai multă cremă

Fiţi generoase cu cantitatea de creme pe care le aplicaţi pe piele. Acestea vor fi mai uşor de aplicat, iar mâinile vor aluneca peste suprafaţa tenului, fără a întâlni rezistenţă.

3. Folosiţi tehnici de masaj

Datorită masajului ferm la aplicarea produsului, se deplasează muşchii sub piele. Acest fapt sporeşte microcirculatia şi încălzeşte muşchii, ceea ce permite pielii să absoarbă produsul mai eficient.

4. Folosiţi o tehnică diferită cu ochii

Pentru a reduce la minimum liniile fine din jurul ochilor, aplicaţi în mod regulat în jurul lor crema, cu presiune şi mişcări de tip zig-zag. Acest lucru va ajuta la eliberarea tensiunii.

5. Nu uitaţi de linia părului

Amintiţi-va să aplicaţi produsul şi să masaţi până la linia părului, de-a lungul urechilor, în jurul bărbiei şi peste gât.

6. Aplicaţi pe faţă măşti cu miere în fiecare noapte

Se amestecă o jumătate de linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă de oţet de mere şi se aplică într-un strat subţire, timp de 30 de minute. Acesta este unul din cele mai eficiente tratamentele naturale.

7. Întotdeauna dormiţi pe spate

Dormitul pe spate este cel mai bun mod de a preveni apariţia ridurilor pe faţă, gât şi piept, deoarece pielea se pliază printre perne şi lenjeria de pat. Asiguraţi-vă că aveţi o pernă mai mare şi nu există nici o diferenţa între gât şi umăr.

8. Nu staţi prea mult timp în aer uscat

Păstrarea unui pahar de apă pe birou în timpul zilei poate ajuta la menţinerea umidităţii în cameră, protejând astfel pielea şi ochii.

9. Antrenaţi-vă ochii

Ochii pot suferi de-a lungul anilor, datorită unor elemente cum ar fi încălzirea centrală, aerul condiţionat şi tehnologia de ultima oră. Pentru a ajuta la calmarea şi prevenirea problemelor oculare, faceţi exerciţii în mod regulat cu ochii şi încercaţi să le oferiţi o perioada de odihnă la fiecare oră. Acest lucru se poate face prin închiderea ochilor pentru un minut sau privitul în depărtare.

10. Acordați o atenție specială gâtului

Gâtul este zona cea mai activă și mobila a coloanei vertebrale și nu trebuie uitat. Pielea este, în general, mai subțire și mai uscată, iar mișcarea constantă și lipsa unui strat de grăsime poate provoca riduri și cutele vor aparea mult mai rapid decât în alte părți ale corpului.

Curățati gâtul în fiecare dimineață și seară pentru a scăpa de murdărie. Exfoliați pielea regulat pentru înlătura celulele moarte. Aplicați o cremă hidratantă.

Sursa: Dailymail

CITITI MAI MULT:

Mâncaţi și slăbiţi! 10 alimente care vă ajută să aveţi o siluetă de vis

De ce creierul nostru oboseşte după-amiaza? Un specialist neurolog ne răspunde

Motivul pentru care majoritatea femeilor din UK nu fac duş în fiecare zi

S-a descoperit! Cum reușesc unii oameni să pară mult mai tineri decât sunt

Beneficiile merelor: de ce să le consumi în fiecare zi!

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Părinții copiilor de la Junior International despre Vițelaru: „Plăteam câte 100 de lire în fiecare lună pentru minciuni”

Atac rasist fără precedent într-un magazin românesc: „După referendum veți închide de tot și veți pleca în țara voastră”