in ,

Andrea Marin si „Prețuiește viața” ajung la Londra

In Capital Productions vă invită, pe 25 martie 2017, la un eveniment de excepție: Andreea Marin în dialog deschis cu româncele din Marea Britanie.

Va fi un eveniment de life-coaching.  Se va discuta despre cum să ai un stil de viață sănătos, cum să trăiești frumos indiferent de vârstă, despre cum să faci față căderilor, dar și împlinirilor din viață.

andreea-marin-3Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Ea a devenit celebră ca moderatoare a emisiunii “Surprize, surprize” difuzată de postul public de televizune.


Evenimentul din Londra va avea loc pe 25 martie 2017, de la ora 13.00 la British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) – 195 Piccadilly, W1J 9LN London.

Biletele se pot cumpăra direct de la organizatori, puteți suna la numărul de telefon 07788 425 984 sau de pe Eventbrite.

In Capital Productions este o companie înființată de două românce de succes din Marea Britanie, Mihaela Pădure (avocat) și Elena Popovici (actriță) și are ca scop promovarea de evenimente culturale în cadrul comunității românești din UK.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brexitul este ireversibil . Nu există cale de întoarcere

Florian Bichir: „Numai românii din diaspora mai pot salva România”