in

Centenar la Opal Transfer. Spiritul sărbătorii i-a cuprins și toți, indiferent de naționalitate

Într-un birou din Londra, mai mulți români petrec la fel ca acasă. Cu sarmale, șuncă și ardei iute.

Nu lipsesc berea românească și nici palinca adusă din Ardeal.

Este biroul companiei Opal Transfer, cea care îi ajută pe români să trimită bani către copiii și părinții rămași în țară.Pe masă sunt bucate alese, aduse de bucătarii pricepuți de la firma Idiot Exclusive Catering. Zacuscă, fasole bătută, carne de vânat și sărmăluțe cu mămăliguță, toate într-un decor de excepție.

Muzica și buna dispoziție au fost în sarcina Kat Team Events. Spiritul sărbătorii i-a cuprins și pe colegii lor de alte naționalități. Toți au intrat în atmosfera de sărătoare și s-a dansat și s-a petrecut în stil românesc. În echipa Opal Trasfer lucrează acum șase români.

„Românii celebrează 100 de ani de la Unire și am vrut să ne alăturăm și noi acestei sărbători, mulți dintre noi împărtășim aceleași simțăminte”, spune Gita Petkevica, directorul companiei. „Românii sunt muncitori, sunt distractivi, au o bună energie și sunt foarte entuziaști când își fac treaba”, a mai spus Gita.

Opal Transfer este o variantă sigură de trimis banii direct într-un cont din România. Cu o experiență de 15 ani pe piața transferurilor, Opal Transfer este o variantă înțeleaptă a clasicului ghișeu unde pierzi timp și plătești un comision mult mai mare.

Încearcă și tu:

Descarca aplicatia:

App store – https://apple.co/2ycJ15J

Google Play store – http://bit.ly/2y4b6fm

Windows store – http://bit.ly/2QyYCTH

sau intra pe  opaltransfer.com/ro

Vorbim românește: 020 7022 9933

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român acuzat că și-a omorât prietena cu o foarfecă. Cei doi consumaseră cocaină în noaptea crimei

Olguța Vasilescu vrea să numere românii din străinătate: „Nu vă luăm calitatea de român”