in

Dragnea: Nemernici mincinoşi şi trădători spun că românii au plecat din cauza PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că o parte dintre reprezentanţii opoziţiei, care ar fi mincinoşi şi trădători, merg în diaspora să dezinformeze românii.

„Aceşti nemernici, nişte nemernici mincinoşi şi trădători merg în diaspora să spună oamenilor că românii au plecat din cauza noastră. De ce nu au găsit aici salarii mai mari? Pentru că Boc şi Băsescu au tăiat şi desfiinţat Legea dialogului social, ca muncitorii să nu-şi mai poată exercita drepturile“, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă, vineri, 15 martie, la Dâmboviţa, potrivit Mediafax.

Fără să dea nume, este posibil ca Liviu Dragnea să se fi referit la candidații PLUS-USR, care au efectuat deja mai multe întâlniri cu românii din diaspora, în mai multe țări europene.

România este statul cu a doua cea mai rapidă creştere a numărului de emigranţi, după Siria. Dar în Siria este război de mulți ani, soldat cu sute de mii de morți, pe când România este țara cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, dacă e să ne luăm după guvernanți.
Susținătorii Brexit, în marș către Londra. Farage: „Voința poporului este foarte clară”

Trei români „inventivi”. Se dădeau drept polițiști în centrul Londrei și goleau portofelele turiștilor