in

Marea Britanie. Șofer român condamnat la închisoare. Transporta imigranți ilegali

Un traficant de persoane român care a introdus 10 imigranți ilegali în Marea Britanie ascunși în autovehiculul pe care îl conducea a fost închis pentru aproape patru ani.

Alexandru-Gabriel Tirisca, un român în vârstă de 27 de ani, a primit trei ani și nouă luni de închisoare, pe 6 august, după ce 10 albanezi au fost găsiți ascunși într-un loc special amenajat, în remorca TIR-ului.

Breaking News. Șase români arestați în Harrow în această dimineață. Sclavie, trafic de persoane, controlul prostituției și spălare de bani

Ceea ce făcea Tirisca era deosebit de riscant, a apreciat poliție, deoarece spațiul mic din remorcă unde erau transportați imigranții era închis cu șuruburi, ceea ce înseamnă că nu exista nicio scăpare iar fluxul de aer era restricționat.

Mai mult, românul nu putea să știe dacă cineva putea fi în dificultate.

Ministrul de Interne britanic, Priti Patel, a încercat să intensifice eforturile pentru a opri fluxul de imigranți ilegali care trec în bărci mici peste Canal, cifrele atingând un record, scrie Daily Express.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Anaser Duduianu, căutat de poliție în Marea Britanie. Ar fi înșelat mai mulți români care l-au denunțat

Ministrul Apărării din UK, anunț important cu privire la situația din Afganistan: „Nu există această opțiune…” Oamenii preferă să moară decât să trăiască sub guvernarea talibanilor