in

Remittance Prices Worldwide: “Cel mai bun serviciu de transfer de bani este…”

Opal Transfer –  numarul 1 pe piata transferurilor de bani din Marea Britanie catre Romania

Dragi romani, va multumim pentru increderea acordata! Datorita dumneavoastra, Opal Transfer, cel mai ieftinsi rapid serviciu de transfer de bani din Marea Britanie catre Romania, s-a situat la sfarsitul anului trecut pe primul loc pe piata transferului de bani. Nu o spunem noi, ci un clasament intocmit de prestigiosul site de analiza financiara   https://remittanceprices.worldbank.org. Astfel, cu un cost minim de transfer de numai £0.50, Opal Transfer a reusitsa se impuna in preferintele romanilor care isi trimit economiile in tara.
Asa cum precizeaza si analistii site-ului https://remittanceprices.worldbank.org/en/corridor/United-Kingdom/Romania, de cele mai multe ori, costurile pentru a trimite bani in tara de origine sunt adesea prea mari in comparatie cu veniturile imigrantilor. Iar orice reducere a acestui pret inseamna mai multi bani ramasi in buzunarul expeditorului sau al familiei acestuia. In final, acest lucru se traduce in mai multe oportunitati de consum, de economiiori de investitii in economiile locale.  Acestea sunt principiile dupa care se ghideaza si Opal Transfer, de aceea serviciile noastre va stau la dispozitie oricand, fara comisioane ori costuri ascunse. Transferul costă doar £0.50 – indiferent de cat sau unde transferi banii.

Mai mult, puteti folosi metoda de transfer care va este mai la indemana: online, prin call center ori direct de la sucursalele noastre. Finalizati tranzactia pana la ora 12.00 si banii vor ajunge la destinatie in aceeasi zi. Nu-i asa ca e placut sa stii ca banii tai sunt in siguranta? Pe asta ne bazam si noi, de aceea ne place sa credem ca transparenta si profesionalismul au facut diferenta in alegerea dumneavoastra.

Românii din Marea Britanie trimit acasă cele mai mari sume de bani
Acuzat că i-a tăiat capul iubitei sale din gelozie. „Dacă mă părăsești te voi ucide”. Românul nu recunoaște crima

Toată Diaspora a ieșit în stradă. «Vreau să mă întorc acasă, dar PSD nu mă lasă»