in

Spitalele COVID vor fi închise definitiv la finele acestei luni. Nu au avut niciodată volumul de pacienți preconizat la începutul pandemiei

Patru dintre spitalele Nightingale din Anglia, ridicate special pentru tratarea bolnavilor de COVID de-a lungul pandemiei, urmează să se închidă definitiv la sfârșitul acestei luni, după ce au construcția  și întreținerea lor au costat sute de milioane de lire sterline.

Potrivit The Independent, trei dintre spitalele de campanie de urgență vor rămâne deschise, iar cele din Londra și Sunderland vor fi utilizate ca centre de vaccinare în masă.

Spitalul cu 116 paturi din Exeter va fi utilizat pentru teste de diagnostic și ar putea fi transformat pentru a ajuta spitalele să efectueze mai multe tratamente de rutină care să ajute la reducerea întârzierilor imense.

Restul de patru spitale din Birmingham, Bristol, Harrogate și Manchester se vor închide definitiv, în câteva săptămâni.

Spitalele Nightingale au fost deschise la începutul pandemiei, anul trecut, cu un cost de 500 de milioane de lire sterline, pentru a face față creșterii anticipate a pacienților cu COVID-19.

Spitalele abia erau folosite. Spre exemplu, la spitalul Nightingale din centrul de conferințe ExCel, din estul Londrei, au fost internați doar 54 de pacienți, în vârful primului val.

Situația spitalelor din Anglia este CRITICĂ. Peste 6.000 de pacienți internați cu COVID, sute în stare gravă

De atunci, a funcționat ca centru de reabilitare non-Covid, cu 64 de paturi.

Una dintre cele mai mari probleme cu spitalele Nightingale a fost eșecul în a înțelege nevoile de forță de muncă, multe spitale permanente fiind incapabile să elibereze personal, în timp ce trebuia să facă față creșterilor de pacienți în timpul fiecărui val de virus.

Site-ul ExCel Center a fost dezafectat în 2020, dar a fost reconstruit în grabă, pe măsură ce al doilea val a lovit Londra.

În timpul vârfului din ianuarie, aproape 40.000 de pacienți se aflau internați în spitalele din Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O furtună puternică lovește Marea Britanie în această săptămână. Vânt de peste 120km/h, temperaturi scăzute și zăpadă

Taximetristul român înjunghiat în Londra va fi înmormântat la Oradea