in

Anglia: Șofer profesionist român, prins băut la volan. „Dacă îmi pierd permisul, îmi pierd mâinile”

Un șofer profesionist român prins băut la volan a plâns în instanță, spunând că dacă îi va fi suspendat dreptul de a conduce va rămâne fără muncă.

Curtea Magistratului din Sheffield l-a audiat, pe 14 iulie, pe Constantin Stamatescu, în vârstă de 31 de ani, din Burlington Street, Upperthorpe, Sheffield, care conducea un Audi VRM atunci când a fost oprit de polițiști.

Stamatescu a fost oprit după miezul nopții, pe 6 martie, după ce a fost văzut conducând încet și întorcând mașina.

Românul a pledat vinovat pentru depășirea limitei de alcool consumat după ce a fost depistat cu 82 micrograme de alcool în 100 de mililitri de aer respirat, limita legală fiind de 35 de micrograme.

Șofer român de TIR condamnat în Marea Britanie. A încercat să scoată din țară un bărbat acuzat de pedofilie

Apărătorul lui Stamatescu a declarat: „Știe că își pierde permisul. Dacă își pierde permisul, își pierde mâinile, așa cum spune el, pentru că își pierde slujba.”


Cetățeanul român avea o anvelopă dezumflată, potrivit avocatului, motiv pentru care conducea încet și a fost oprit de poliție.

Magistrații l-au amendat pe Stamatescu cu 350 de lire sterline și l-au obligat să plătească 85 de lire sterline și o taxă suplimentară de 35 de lire sterline. El a fost descalificat de la condus timp de 20 de luni, interdicție ce poate fi redusă cu 20 de săptămâni dacă finalizează un curs de reabilitare.


Un șofer profesionist român prins băut la volan a plâns în instanță, spunând că dacă îi va fi suspendat dreptul de a conduce va rămâne fără muncă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

Tânăr de 20 de ani, ucis lângă magazinul de lux Harrods din centrul Londrei. Tâlharii au vrut să îi ia ceasul de 34.000 de lire sterline

Situația se înrăutățește. Marea Britanie, aproape 100 de morți de COVID pe zi. Cazurile au crescut cu peste 40%