in

Polițist pedofil. Un ofițer de poliție din Anglia recunoaște că a încercat să acosteze minori online

Un polițist în vârstă de 54 de ani care a apărut într-un cunoscut documentar de televiziune a recunoscut o serie de infracțiuni sexuale cu minori, după ce a fost demascat că acosta copii online.

Cariera ofițerului Lee Tatton este ruinată după ce a recunoscut o serie de infracțiuni sexuale la Birmingham Crown Court, în această săptămână, scrie Daily Mail.

Tatton a fost arestat în decembrie anul trecut de unitatea dedicată care are sarcina de a analiza abuzul online al copiilor pentru a proteja tinerii vulnerabili de perverși și pedofili.

Harrow: Un român de 20 de ani căuta fete de 14 ani pe Internet. Demascat de vânătorii de pedofili

Polițistul a fost imediat suspendat din funcție de către poliția din Staffordshire și rămâne suspendat sub rezerva unei audieri interne a forței.

În instanță, Tatton a pledat vinovat de încercarea de a se angaja în comunicare sexuală cu un copil și la patru acuzații de a fotografia un copil în situații indecente. El va fi condamnat pe 2 noiembrie anul acesta.

Într-o declarație din această săptămână, adjunctul poliției, Scott Green, a spus: „Acțiunile lui Tatton sunt inacceptabile și au cauzat rău și suferință chiar oamenilor pe care ar trebui să îi protejăm și să-i păstrăm în siguranță. Acțiunile sale au scăzut mult sub standardele înalte pe care publicul și poliția le cer și le așteaptă de la ofițeri de poliție”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Negocieri tensionate între Londra și Bruxelles. Cele două părți se acuză reciproc

Negocieri tensionate între Londra și Bruxelles. Cele două părți se acuză reciproc

Amazon creează mii de noi locuri de muncă permanente în Marea Britanie