in

Andra a lansat melodia „Floare de nu-mă-uita” feat. Dorian – VIDEO

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, care şi-a doborât propriul record de vizualizări cu fiecare lansare, a lansat noul single, “Floare de nu-mă-uita”, în colaborare cu Dorian.

Piesa este o poveste de dragoste fragilă, în care ea îi mărturiseşte sentimentele cu dezamăgire, simţind sfârşitul relaţiei aproape. Iubirea lor este atât de intensă încât depăşeşte orice obstacol, iar clipul are un final fericit neaşteptat.

Piesa este încărcată cu pasiune, ilustrează o relaţie cu multe urcuşuri şi coborâşuri, aşa cum probabil toţi am trăit măcar o dată în viaţă.

” «Floare de nu-mă-uita» este o piesă în care cred mult. De când am ascultat-o prima oară mi s-a făcut pielea de găină, am simţit-o până în suflet şi am cântat-o cu toată fiinţa mea. De câte ori lansez o piesă mi se pare că dăruiesc fanilor mei o bucăţică din sufletul meu, aşa că mă simt foarte emoţionată până aflu cum li se pare, dacă le place. Sper din inima să le placă!”, a spus Andra.

Despre colaborarea cu Dorian, Andra declară: “M-am înţeles foarte bine cu Dorian şi mă bucur că ne-am întâlnit în drumurile noastre profesionale, este o persoană foarte talentată.”

“La regia clipului am colaborat cu Alex Ceauşu şi îmi place ce a făcut: a transpus piesa într-un mesaj vizual foarte puternic.” – Andra.



CITITI MAI MULT:

VIDEO: Andra şi Mara Prună, concurenta de la „Românii au talent”, au lansat melodia „Sweet Dreams”

Giulia şi Dorian Popa au lansat melodia „Ploaie de vară” – VIDEO

La numai 5 ani, o româncă uimeşte cu vocea ei. Maria Nicole a lansat cântecul „Above the stars” – VIDEO

VIDEO: Drumul Regilor – Transalpina, un film captivant care va fi lansat oficial în septembrie

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie trimite avioane de luptă Typhoon în România

Olandez suspectat de crimă, căutat în România. Polițiștii români sunt în alertă