in

Trei români din estul Londrei au golit numeroase conturi bancare prin fraude la bancomat

Escrocii au fost prinși cu toate echipamentele necesare pentru a sustrage detalii bancare de la bancomate. Trei bărbați au fost condamnați pentru infracțiuni de furt, după ce polițiștii au descoperit în mașina lor echipamente de clonare de carduri. Cristian-Petrut Zaharia, de 19 ani, si Ioan Zaharia, de 52 de ani, din Leytonstone, si Sandu Vasilca, de 30 de ani, din Ilford, au fost toți arestați pe 25 iunie 2024.

VIDEO – Imagini șocante cu cei doi români în timp ce aruncau în aer bancomate în Anglia. Au primit mulți ani de pușcărie

În jurul orei 20:40 în acea zi, ofițerii de poliție din City of London i-au reperat pe cei trei în interiorul unui vehicul care intra în Square Mile. Camerele CCTV au văzut mașina oprindu-se pe Cheapside, apoi Cristian-Perut Zaharia a coborât și s-a dus la un bancomat cu un card bancar înainte de a se urca înapoi în mașină.

Ofițerii au oprit mașina pe strada Gresham 20 de minute mai târziu și au găsit articole folosite pentru automatele de numerar, precum și capace pentru atm-uri, bandă, cârlige, șurubelnițe, superglue, dalte și o cantitate mare de bani.

Agentul detectiv James Crellin, de la Departamentul de Investigații Criminale din cadrul Poliției City of London, a declarat: „Această urmărire penală de succes evidențiază munca noastră de a prinde infractorii și de a preveni comiterea altor infracțiuni. „Datorită CCTV-ului nostru eficient în oraș, ofițerii noștri din camera de control au reușit să identifice locația lor, ceea ce a dus la arestări”.

Fraude pe eBay. Șapte români condamnați pentru un prejudiciu de un milion de lire sterline

El a adăugat: „Este și un avertisment pentru cei care se gândesc să comită infracțiuni în City, vă vom prinde și vă vom aduce în fața justiției. Impactul acestui tip de infracțiune poate fi devastator pentru victime, care și-ar putea găsi conturile epuizate de bani.”

Cristian-Petruț Zaharia și Sandu Vasilca au fost găsiți vinovați pentru deținere de echipament pentru furt în urma unui proces la Curtea de Magistrati din City of London. Ioan Zaharia a pledat vinovat într-o ședință anterioară. Ioan Zaharia a fost arestat pentru a se prezenta la Old Bailey pentru condamnare. Cristian-Petrut Zaharia și Vasilca au fost eliberați pe cauțiune și se vor prezenta la Tribunalul Westminster pe 6 septembrie, scrie MyLondon.news.

Un român a perfecționat tehnologia pentru fraude bancare. Vindea dispozitive de skimming performante în toată lumea

Escrocii pot prinde un card prin introducerea unui dispozitiv în aparat pentru a preveni scoaterea unui card. Fraudatorul scoate apoi cardul după ce ați părăsit bancomatul. Pentru a clona cardul, fraudatorii folosesc un dispozitiv care va copia detaliile benzii magnetice de pe cardul dvs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]

Atenție șoferi din Marea Britanie: DVLA introduce noi actualizări privind permisele de conducere pe motive medicale

animale furate

Hoții de animale de companie vor fi condamnați la ani grei de închisoare în Marea Britanie, a intrat în vigoare o nouă lege