in

Angajatorii, chemaţi de Boris Johnson să explice de ce nu angajează tineri londonezi



Mai mulţi manageri din Londra au fost chemaţi în faţa unei comisii de anchetă înfiinţată de primarul Londrei, Boris Johnson (foto), pentru a spune de ce cred ei că tinerii londonezi se luptă să concureze cu lucrătorii imigranţi pe piaţa locurilor de muncă.

Şeful Starbucks UK, Kris Engskov, patronul The Berkeley, Marcus Wareing, şi liderul unei organizaţii de caritate, Eddie Stride, vor apărea în faţa comisiei de anchetă.

Directorul executiv al Travelodge, Grant Hearn, care se află pe lista comisiei, îşi va împărtăşi de asemenea gândurile privind introducerea tinerilor londonezi pe piaţa muncii.

Johnson a decis înfiinţarea comisiei de anchetă pentru a examina cât de bine pregătesc şcolile primare şi secundare din Londra tinerii pentru lumea muncii.

În aprilie, preşedintele comisiei de anchetă, Tony Sewel a spus că şcolile londoneze “se îndreaptă în direcţia cea corectă, însă nu suficient de bună”, cu patru din 10 elevi care nu obţin cinci calificative bune la încheierea şcolii.

Primarul a spus: “Londra este un generator fantastic de locuri de muncă şi în timp ce aplaud zecile de mii de străini care lucrează în hotelurile noastre, în cafenele şi restaurante ca exemplu relevant, trebuie să aflăm ce-i face pe ei în măsură să ocupe aceste locuri de muncă pe care tinerii londonezi par a nu le dori sau nu sunt suficient de buni pentru a le ocupa. Trebuie să punem întrebări dure”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii au construit Parcul Olimpic

La volan cu permis fals, accident mortal