in

Consiler din Cambridgeshire: “Pe imigranții care fac probleme îi duc eu cu mașina la gara Victoria, dacă vor să plece acasă”



Nouă imigranți din Estul Europei au fost trimiși acasă în cadrul unei oprațiuni comune desfășurată de Cambridgeshire Police și Consiliul Districtului Fenland.

Proaspătul consilier local, Kit Owen (foto), vrea mai multe libertăți în ce privește dreptul autorităților locale de a decide care imigranți rămân și care pleacă.

“Imigranții sunt o problemă din ce în ce mai stringentă în Fenland și sunt dispus chiar să îi duc personal cu mașina la gara Victoria pe imigranții care fac probleme”. spune consilierul.

“Sunt persoane care vin în zona noastră și nu vor și nu intenționează să muncească, sau sunt prea leneși să facă ceva util, așa că încep să creeze probleme”.

“Nu aș vrea că ei să devină o problemă pentru poliție sau pentru serviciile sociale. Consiliul este dispus să îi ajute să se întoarcă de unde au venit”. El a spus că imigranții șomeri care au aflat că străzile nu sunt poleite cu aur, ar trebui de asemenea ajutați să se întoarcă acasă, pentru că și ei pot deveni o problemă, chiar dacă nu se încadrează deocamdată în categoria celor care nu vor să muncească.

Numai în Feneland, aproape un milion de lire au fost alocați pentru lupta împotriva sărăciei și pentru a preveni lipsa locuințelor pentru persoanele care nu lucrează.

În ultimii cinci ani, guvernul s-a luptat pentru a menține imigrația la un anumit nivel, dar criticii spun că de fapt Marea Britanie ar trebui să se gândească în primul rând dacă are nevoie de imigranți, pentru că piața muncii este deja saturată de muncitori necalificați.

Presiunea asupra imigranților și asupra legilor care reglementează fenomenul este din ce în ce mai mare, iar cetățenii europeni, chiar dacă teoretic au drepturi în Marea Britanie, vor simți tot mai des că nu sunt bineveniți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un nou an şcolar, aceleaşi probleme: şcoli în paragină

“Vrem să ne întoarcem în România” (I)