in

Acuzații de nepotism la numirile de consuli generali. Consulul de la Edinburgh, fiul unui fost ministru din Guvernul Ponta



Nepotism la nivel înalt în România, în urma numirii de către Guvern a unor noi consuli generali, scrie Hotnews.

Printre cei proaspăt numiți se numără fiica unuia dintre acționarii firmei Tel Drum și prieten apropiat al liderului Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea, fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu, precum și băiatul fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu.

Ioana Gheorghiaș, fiica lui Mugurel Gheorghiaș, zis „Melcul”. Acesta din urmă este prieten și fost coleg de trupă rock cu Liviu Dragnea, precum și acționar la firma Tel Drum.

Ioana Gheorghiaș a fost numită consul general, șef al Consulatului General al României la Torino, în locul lui Tiberiu Mugurel Dinu.

Gheorghiaș ar urma să gestioneze procesul de votare din nordul Italiei pentru alegerile prezidențiale din România, din 2019, mai scrie Hotnews.

Noul consul general de la Torino a fost avansată în urmă cu un an de la gradul diplomatic de secretar III la gradul de secretar II, de către Teodor Meleșcanu, la propunerea lui George Ciamba.

Noul consul general al României de la Strasbourg este Sorin Adrian Pîrvulescu, în locul lui Sabin Pop. Conform unor surse, Pîrvulescu este fiul vitreg al lui Teodor Meleșcanu, băiatul din altă căsătorie a lui Viki Meleșcanu, actuala soție a ministrului de Externe.

De asemenea, noul consul general la Edinburgh este Anton Emmanuel Barbu, fiul fostului ministru al Culturii din timpul Guvernului Ponta, Daniel Barbu. Anton Barbu este fost director la o fundație italiană care avea activități umanitare în Siria, mai adaugă sursa citată.

Încă un Consulat General Românesc în UK. A fost semnat decretul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Birmingham. Și-a omorât patronul în prima zi de muncă. Român condamnat pe viață

Belfast. Un român angajat al unei pizzerii, acuzat de controlul prostituției