in

Proteste anti-imigraţie în UK



În jur de 250 de persoane au demonstrat duminică în Boston (Lincolnshire), împotriva imigraţiei şi împotriva Uniunii Europene.

Protestatarii au cerut guvernului să oprească imediat imigraţia şi vor să vadă conducerea ţării implicandu-se în reazolvarea problemelor locale, printre care lipsa locurilor de muncă, şcolile aglomerate şi lipsa locuinţelor.

Mulţi au cerut chiar ieşirea Marii Britanii din UE, spunând că aceasta nu a adus nimic bun ţării lor.

Un reprezentant al UKIP a ţinut un discurs în care a afirmat că demonstraţia de duminică este doar începutul unor acţiuni care ar urma să atragă atenţia publicului din întreaga ţară.

În timpul demonstraţiei, un tânăr de 34 de ani din Letonia, Martins Zagers (foto), a intrat între protestatari pentru a discuta cu ei şi pentru a-şi exprima opinia. După ce a ascultat motivele demonstraţiei, el le-a spus că locuieşte în oraş, că munceşte, îşi plăteşte taxele şi învăţa engleză.

Le-a mai spus oamenilor că el respecta ţara în care trăieşte acum şi dovadă este că face tot ce poate pentru a se integra şi pentru a fi parte din comunitate. La sfârşit, el şi-a strâns mâna cu câţiva demonstranţi.

Într-o declaraţie pentru bostonstandard.co.uk, el a spus că problema englezilor este că sunt leneşi. Angajatorii preferă, în opinia lui, să angajeze străini, pentru că aceştia sunt mult mai harnici.

Martins a mai spus că nu înţelege comunităţile de imigranţi care merg în Marea Britanie doar pentru a munci, fără să încerce să înveţe mai mult de la cultura bogată care le este oferită.

Sursa: bostonstandard.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În Anglia, la furat

Românii de pretutindeni se întâlnesc la Bucureşti