in

Un fost soldat irlandez ajută copiii din România



În câteva săptămâni, Robert Maxwell (foto) din Seaforde (Irlanda de Nord), în vârstă de 45 de ani, va porni spre România în Land Rover-ul său, încărcat cu haine, medicamente şi alte ajutoare pentru copiii din România.

Robert este fost soldat al Regimentului Regal Irlandez şi şi-a pierdut braţul drept într-un accident rutier acum nouă ani. De atunci, lucrează cu o asociaţie care oferă asistenţă şi suport celor accidentaţi la locul de muncă.

Într-una din călătoriile sale în România ca reprezentant al acestei asociaţii, Robert a descoperit problemele cu care se confruntă copiii străzii din România: “Am avut parte de o călătorie deosebită şi am descoperit o parte foarte frumoasă a lumii. Când am vizitat Bucurestiul însă, am intrat în contact cu copiii care locuiau pe stradă, cei mai mulţi dintre ei abandonaţi de părinţi”.

Această călătorie l-a motivat pe Robert ca la întoarcerea acasă să caute grupuri şi asociaţii locale care desfăşurau activităţi caritabile în România. Cu ajutorul lor, acesta va ajuta copii orfani din zona Sibiului şi a Bucurestiului.

Deşi în această perioadă a anului Robert obişnuia să lucreze că instructor de snowboard, pe pârtii din Austria sau America, acesta este pregătit pentru nouă provocare: „ Să încerci să îmbunătăţeşti viaţa copiilor care au foarte puţin sau chiar nimic, este o provocare, dar sunt pregătit pentru a duce acest proiect până la capăt”.

Cei care doresc să îl ajute pe Robert cu donaţii, îl pot contacta la 07860 573 989 sau pe email la [email protected].

Sursa: Farminglife.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Toţi medicii din UK vor trebui să facă faţă unor noi evaluări periodice

Românii trăiesc cel mai puţin dintre europeni