in

Familiile britanice plătesc cele mai mari impozite din lume



Un nou studiu relevă faptul că gospodăriile din Marea Britanie plătesc printre cele mai mari taxe din lume.

Cercetările efectuate de către asociaţia de caritate CARE evidenţiază că familiile cu doi adulţi şi doi copii şi cu un singur salariu per familie plătesc 73% din venitul lor pe impozite. Acest procent este reflectat de impozitul pe venit, contribuţia la asigurările naţionale şi pierderea unor beneficii.

Comparativ, familiile din Irlanda plătesc doar 64% taxe, în timp ce în Germania taxele coboară la doar 40%. În Franta însă, familiile plătesc impozite în valoare de doar 20% din totalul veniturilor. Cele mai mici impozite le plătesc familiile din Chile, cu 7% din venituri, cea mai mică cifra din lumea dezvoltată.

Cercetătorii blamează sistemul britanic de taxe pentru această povara fiscală asupra cuplurilor căsătorite: „Este regretabil – Coaliţia Guvernamentală nu a modificat legislaţia existentă. Sistemul nostru de impozite şi taxe este extrem de individualist şi insensibil la responsabilităţile familiale comparativ cu sistemele altor ţări ,” a declarat Nola Leach, directorul executiv al asociaţiei CARE.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fileuri de Sardine la cuptor cu unt, usturoi şi verdeaţă pe pâine tost cu sirop din Balsamic şi vin de Porto, ulei de Rucola

Nivelul educaţiei imigranţilor din UK