in

Condamnată pentru consultanţă în imigrări



O femeie din Marea Britanie (din Hemel Hempstead) a fost condamnată la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la plata a mai mult de £2000 daune pentru că a oferit servicii şi consultanţă cu privire la imigrare fără să aibă licenţă.

Victoria Quartey îşi învita clienţii acasă, iar numele folosit pentru presupusa firmă de imigrări era Quartey & Co.

Ştia clar că o firmă care oferă servicii legate de imigrări ar fi trebuit să fie înregistrată la OISC (Office of the Immigration Services Commissioner), dar a ignorat această cerinţă. Ea fusese autorizată, dar în 2009 a pierdut dreptul de a profesa.

În octombrie a pleadat vinovată în faţa judecătorilor de la Southwark Crown Court, iar astăzi a fost condamnată la plata daunelor pentru un client şi la 180 de muncă în folosul comunităţii.

Un reprezentant OISC a declarat că organizaţia nu va ezita să ia toate măsurile ce se impun împotriva celor care încălcă legea şi va folosi toate pârghiile legale pentru a recomanda pedeapsa maximă admisă de lege.

Nici o firmă românească de imigrări din UK nu a fost acuzată încă pentru consultanţă ilegală cu privire la imigrări, cu toate că în fiecare săptămână apare o nouă firmă care se ocupă de imigranţi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rezultate Parţiale BEC: Camera Deputaţilor: USL – 58,63%, ARD – 16,69%. Senat: USL – 60,03%, ARD – 16,95%

Sistemul de „beneficii” al britanicilor, magnet pentru imigranţi