in

Preţurile caselor pot scădea cu 10% dacă se reduce imigraţia în masă



Preturile caselor din UK ar putea scădea cu până la 10% dacă s-ar reduce semnificativ imigraţia în masă, susţine Theresa May.

În 20 de ani, dacă imigraţia va fi redusă la zero, britanicii pot cumpăra case cu până la 10% mai ieftine.

O treime din solicitările pentru obţinerea unei locuinţe în UK provin de la imigranţi, fenomen ce creşte preţurile, reduce salariile şi îi forţează pe oameni să solicite ajutor social, a declară Theresa May.

Una dintre zonele în care imigraţia în masă are efecte negative clare este cea a locuinţelor.

Într-un raport privind impactul economic al imigraţiei pentru House of Lords, profesorul Stephen Nickell a concluzionat că preţurile caselor ar fi cu 13% mai mari dacă imigraţia netă ar rămâne la un nivel de 190,000 pe an decât dacă ar fi redusă la zero.

Una dintre măsurile luate pentru a reduce imigraţia şi implicit acest fenomen nedorit, este intervievarea a peste 100,000 de studenţi străini care vor să studieze în UK şi care provin din ţări care prezintă un nivel mare de risc, precum Pakistan, Bangladesh, Nigeria, China şi India. Din aprilie, aceşti studenţi vor fi supuşi unor interviuri înainte de a fi primiti în UK.

Doamnă May a declarat că guvernul a început deja să ia măsuri pentru reducerea imigraţiei nete la nivelul zecilor de mii până în 2015. De asemenea, aceasta susţine că 87% dintre cei 500,000 de oameni care au obţinut locuri de muncă anul acesta sunt britanici, ceea ce demonstrează că politicile anti-imigraţie încep să dea roade.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UK plăteşte £130 de milioane pe an costuri de detenţie pentru imigranţi

Nu ne lipseşte România nici măcar de Crăciun